RasporedStudomatNastavniciKalendarNatječajiMapa webaWebmailPrijava
  Početna   O Veleučilištu  Nastava  Događanja  Aktivnosti  Studenti  KvalitetaErasmus+  Dodatne povezniceUpisi
Studijsko putovanje - Veleučilište partner u projektu

U sklopu partnerstva u projektu "Centar za rekreaciju djece za posebnim potrebama" između Veleučilišta i udruga "Leptirići" i "Iskrice", održano je studijsko putovanje. Putovanju su nazočili studenti volonteri kao i izvrsni studenti koju su svoje mjesto osigurali odličnim uspjehom na testu iz kolegija Fizioterapijske vještine 2.

 

Kao nagradu za zalaganje studenata volontera, uz podršku pročelnice studija fizioterapije dr.sc. Gordane Bujišić i dekana Veleučilišta prof. dr. sc. Antuna Pintarića, uz mentorstvo Stjepana Jelice bacc.ft, organiziran je posjet radionici Feldenkrais metode, kod gopodina Krešimira Å oša, mag.cin. certificiranog Feldenkrais pedagoga. Gospodin Å oš je inače Feldenkrais edukaciju završio tijekom četverogodišnjeg školovanja u Austriji, nakon završenog fakulteta za fizičku kulturu u Zagrebu. Inače je i kondicijski trener reprezentacije do 19 godina.

 

Ljubazni domaćin je održao četvorosatnu tematsku  radionicu pod nazivom "Fleksija-ekstenzija" upoznavši studente sa principima organizacije ljudskog tijela u kompleksnom pokretu. Nakon završene inetraktivne radionice, studenti su dobili i potvrdnice o sudjelovanju na tečaju. 


Izvjestitelj: Stjepan Jelica, bacc.ft


Objavio: Administrator | 05.06.2012.