RasporedStudomatNastavniciKalendarNatječajiMapa webaWebmailPrijava
  Početna   O Veleučilištu  Nastava  Događanja  Aktivnosti  Studenti  KvalitetaErasmus+  Dodatne povezniceUpisi
Najavljujemo: 6. TCU

Pod motom "Nikad nije kasno za učenje", Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih u sklopu svoje nacionalne obrazovne kampanje u koordinaciji s hrvatskim regijama od 24. do 30. rujna 2012. provodi Tjedan cjeloživotnog učenja (TCU, usp. http://www.cjelozivotno-ucenje.hr/o-tjednu-cjelo%C5%BEivotnog-u%C4%8Denja/tjedan-2012.aspx). Tom prigodom će u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici (NSK) u Zagrebu biti dodijeljene i tradicionalne nagrade Maslačak znanja

 

Poseban je naglasak u aktivnostima stavljen na obilježavanje Europske godine aktivnog starenja i međugeneracijske solidarnosti, a Veleučilište Lavoslava Ružičke u Vukovaru partnerski se priključilo obilježavanju TCU-a na području Vukovarsko-srijemske županije. Glavna tema ovogodišnjeg TCU-a, promovirana u NSK, jest "Obrazovanje za treću životnu dob", a o njoj je održan i međunarodni stručni skup Uloga učenja i obrazovanja u aktivnom starenju. Naime, do 2060. unutar EU populacija 65+ god. imat će ukupan udio u stanovništvu od preko 30%.

 

Korisnici s profilom na Facebooku mogu pogledati i https://www.facebook.com/pages/Tjedan-cjelo%C5%BEivotnog-u%C4%8Denja/168962796492295?sk=photos_stream, a ostale promidžbene materijale pogledajte u prilogu.

  Brosura 5 godina TCU
JW Player goes here
Objavio: Tihomir Živić | 08.09.2012.