RasporedStudomatNastavniciKalendarNatječajiMapa webaWebmailPrijava
  Početna   O Veleučilištu  Nastava  Događanja  Aktivnosti  Studenti  KvalitetaErasmus+  Dodatne povezniceUpisi
Pozivnica za studentski dan sporta


Početak studentskog sporta vežemo uz 1919. godinu kada je osnovana međunarodna studentska konfederacija. Nakon toga uslijedila je organizacija 1. svjetskih sveučilišnih igara 1923. godine i od tada pa sve do današnjeg dana, snaga studentskog sporta raste i postaje jedna od glavnih osovina zdrave akademske zajednice.
Već tradicionalno, na petom po redu Studentskom danu sporta u četvrtak 6.lipnja.2013. godine, biti će organizirani turniri u malonogometu (M) i odbojci (Ž) za sve redovne i izvanredne studente svih stručnih studija.

Turnir će se održati u velikoj i maloj Sportskoj dvorani Borovo od 11 do 16 sati!

U sklopu studentskog dana sporta biti će organizirane dvije revijalne nogometne utakmice između ekipe SUSVEVU i ekipa PFVK(Poljoprivredni fakultet Vinkovci-13 sati) i ekipe profesora VEVU(15 sati).

Prijave sa popisom imena studenata(ica) za nastup (svi moraju biti s iste godine i istog smjera, maximalno 2 ekipe po godini) moguće su kod potpredsjednika studentskog zbora Danijela Sarića (facebook stranica studentskog zbora VEVU-a) ili Ivana Batraca(ivan.batrac@gmail.com) do 5. lipnja!
Studentski dan sporta je sportsko-rekreativno događanje koje ima za cilj iz godine u godinu osvješćivanje važnosti sporta i rekreacije kod studentske populacije. 

Po čemu je važan Studentski dan sporta i studentski sport uopće?


Studentski život odvija se intenzivnim i stresnim tempom, isprepleten je različitim obavezama, nepredviđenim problemima i teškoćama. Sport je upravo nešto što nam daje novu energiju, kroz koji učimo nove stvari, odmičemo se od zagušljive stvarnosti i radimo veliku uslugu našem zdravlju. Studentska populacija izuzetan je intelektualni motor koji pokreće snaga volje i želje za znanjem, a koji će biti u punom pogonu u kombinaciji sa sportom i rekreacijom. 
Studentski dan sporta otvara priliku prvenstveno za upoznavanje sebe i drugih ljudi te na najbolji mogući način prezentira i približava ljepotu sporta upotpunjenu nevjerojatnom atmosferom, čistom pozitivom i zajamčenom zabavom. 

POZIVAMO VAS DA DOĐETE U DVORANE I ZABAVLJATE SE S NAMA U OMILJENOM SPORTU I POKAŽETE DA NISTE SAMO INTELEKTUALNA SNAGA VEĆ DA U VAMA VRIÅ TI I SNAŽAN SPORTSKI DUH!

 

Podjela priznanja, večera za sve sudionike i after party biti će upriličeni od 19 sati u Danube Gardensu na gradskoj plaži u Vukovaru!
Pozivamo na druženje i zabavu, osim naših studenata i svo nastavno osoblje, koji podržavaju sport i uviđaju njegovu pravu važnost u oblikovanju čiste, disciplinirane i uspješne akademske zajednice!
Studentski zbor u suradnji sa Sportskom studentskom udrugom VEVU želi Vam ispunjen, nezaboravan i lijepo proživljen Studentski dan sporta!

                                                                                              Predsjednik SUSVEVU:

                                                                                               pred. Dražen Pejić mag. cin.

 


 

Objavio: Karolina Tetkić | 28.05.2013.