RasporedStudomatNastavniciKalendarNatječajiMapa webaWebmailPrijava
  Početna   O Veleučilištu  Nastava  Događanja  Aktivnosti  Studenti  KvalitetaErasmus+  Dodatne povezniceUpisi
Studentska anketa - ljetni semestar 2011./2012.
Å to?            -- anketiranje ljetnog semestra ak. god. 2011./2012.
Kada?          -- od 01.06. do 22.06.2012.
Gdje?          -- putem weba na adresi http://www.vevu.hr/anketa2012/
Kako?          -- jednostavno - upisivanjem svog matičnog broja (MB-a) iz indeksa i prezimena
Napomena   -- anketa je anonimna; pristupni podaci koriste se isključivo u svrhu sprječavanja zlouporaba

Anketiranje ljetnog semestra 2011./2012. provodi se putem weba. Podsjećamo kako je anketa anonimnog i dobrovoljnog karaktera, a u cilju sprječavanja zlouporaba i dobivanja što objektivnih podataka pristup ispunjavanju ankete je ograničen uz pomoć matičnog broja iz indeksa i prezimena studenta/ice. Anketu možete ispuniti na bilo kojem mjestu - samo vam treba računalo i pristup internetu. U razdoblju anketiranja možete koristiti računala u knjižnici i informatičkom kabinetu na Veleučilištu.    

Iskoristite ovu priliku da ocjenom i komentarom iskažete svoje mišljenje o radu nastavnika. Posvetite vremena ispunjavanju ankete, osobito pisanju komentara (pohvale, kritike, žalbe, sugestije, ukazivanje na nedostatke i sl.). Vaše ocjene i komentari uručuju se nastavniku, a zahvaljujući anketi Uprava Veleučilišta uočava slabosti i poduzima odgovarajuće mjere u pravcu unaprjeđenja nastavnog procesa. Skupni rezultati studentske ankete za zimski semestar ak. god. 2011./2012. po pojedinim odjelima Veleučilišta javno su objavljeni na oglasnoj ploči.

Vjerujemo kako prepoznajete važnost ocjenjivanja nastavnog procesa bez kojeg nema njegovog razvoja i unaprjeđenja. Stoga se nadamo kako ćete odvojiti dio Vašeg vremena i objektivno ispuniti anketu čime dobre nastavnike nagrađujete i potičete da nastave dobro raditi, a one slabije prisiljavate da se poprave. Hvala na sudjelovanju!

Predsjednik Povjerenstva za osiguravanje i unapređivanje kvalitete                         Dekan
                pred. Slobodan Stojanović, univ.spec.oec.                              prof. dr. sc. Antun Pintarić
Objavio: Slobodan Stojanović | 31.05.2012.