Opći podaci
Tijela veleučilišta 
Zakoni, uredbe, Statut i pravilnici 
Tajništvo 
Ustrojstvo
Obavijesti dekanata 
Mediji o Veleučilištu 
Natječaji 
O Lavoslavu Ružički 
Nastavnici 
Pristup informacijama 
Zaštita osobnih podataka 
Programski ugovori 
PROMO 
Studij Fizioterapije
Studij Preventivne Fizioterapije
Studij Trgovine
Upravni studij
Upisi
Izdavačka djelatnost
Računalna podrška 
Obrazac evidencije o održanoj nastavi 
Obrasci za putni nalog i memorandum Velečilišta 
Kalendar nastave
Tribine i predavanja 
Posjete 
Promocije 
Ostalo 
Konferencije - obavijesti 
Međunarodna konferencija - Razvoj javne uprave 
Međunarodni znanstveno-stručni skup "Fizioterapija u sportu, rekreaciji i wellnessu" 
2. International Conference Economic Integration 2019 
5. Međunarodna znanstveno-stručna konferencija CRODMA 2020 
Međunarodna znanstveno-stručna studentska konferencija SKEI 
Izgradnja studentskog doma u Vukovaru 
Studentski poduzetnički inkubator 
Centar za sportsku dijagnostiku i rekreaciju 
Centar za cjeloživotno učenje 
Tečajevi stranih jezika 
Projekti 
International Cooperation / Međunarodna suradnja
ERASMUS +
CEEPUS 
Centar za studentski standard - Student servis
Studentski dom "Leopold" 
Savjetodavna potpora
Studentski zbor 
Obavijesti 
Obrasci 
Sport 
Akademsko veslanje 
Stipendije 
Sportska udruga studenata 
ALUMNI 
Odbor za kvalitetu
Dokumentacija SOK-a
Izvješća 
Obavijesti 
Sustav za e-učenje - MERLIN 
Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta 
Agencija za znanost i visoko obrazovanje 
Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih 
Agencija za mobilnost i programe EU 
Studentski dom Leopold 
Ostvarivanje prava prednosti pri zapošljavanju  
Knjižnica 
Sindikat 
Tko je tko u znanosti 
Hrvatski dom Vukovar 
Gradska knjižnica Vukovar 
Grad Vukovar 
CARNet 
Nastavnički portal 
X-ica, stanje računa 
RasporedStudomatNastavniciKalendarNatječajiMapa webaWebmailStep-UpPrijava
  Početna   O Veleučilištu  Nastava  Događanja  Aktivnosti  Studenti  KvalitetaErasmus+  Dodatne povezniceUpisi
Sportski dan-izvještaj

Studentski zbor Veleučilišta Lavoslav Ružička u Vukovaru je bio organizator već  tradicionalnog 4. sportskog dana povodom međunarodnog dana sporta koji se održavao dana 28.05.2012. u sportskoj dvorani Borovo s početkom u 13:00 sati. Natjecanje je otvorio prodekan za nastavu dr.sc.Milorad Ćpurdija koji je pozdravio sve sudionike i poželio dobar provod i fer play. Sve sudionike ispred grada Vukovara je pozdravio Vjekoslav Karaula iz odjela za sport. Ispred studentskog zbora okupljene je pozdravila Irena Kichbauer podpredsjednica SZ. Poslije održanog pozdravnog govora odigrala se prijateljska  utakmica između ekipa SUSVEVU i ekipe poljoprivrednog fakulteta u Osijeku stručnog studija iz Vinkovaca u kojoj su naši nogometaši zasluženo pobijedili, te  je završila rezultatom 6:3 u korist ekipe SUSVEVU. Nakon toga je počeo natjecateljski dio u kojem su se natjecale 12 ekipa nogometaša, te 8 ekipa ženske odbojke što je ukupno 59 odbojkašica i 91 nogometaš te ukupno 150 natjecatelja. Sve je bilo popraćeno sa punim tribinama s kojih se vatreno navijalo. Nogometni dio natjecanja se igrao u 2 skupine po 6 ekipa. Odigrana je i revijalna utakmica između profesora i studenata u kojoj su profesori pokazali jaku borbenost i spremnost, te je završila rezultatom 6:6. Nakon odigranih penala ekipa profesora je izvukla deblji kraj i završilo je 10:9 za profesore.  U svakoj skupini je odigrano je po 15 utakmica, te je najuspješnija ekipa iz svake skupine vodila borbu za finale ( GEA:TULIPANI). Za treće mjesto odigrana je utakmica između ekipe TALENTI i NO NAME koji su zauzeli 2. Mjesto u skupinama. Prvo mjesto u nogometu osvojila je ekipa GEA (3. Godina fizioterapije) u sastavu: Ivan Santner, Marko Ovničević, Davor Nemet, Vlatko Jurešić, Dinko Å ubarić, Denis Ožegović, Jurica Nikolić. Drugoplasirani su ekipa TULIPANA (1. Godina trgovine) u sastavu:  Vedran Puškarić, Ivan Å ekerija,  Josip Kalaica,  Marko Čuljak,  Filip Previšić,  Dino Dumančić,  Nemanja Miodanić,  Kristijan Mavrović. Treće mjesto su osvojili ekipa NO NAME (3. Godina upravnog studija) u sastavu: ) Aleksandar Čalić,  Siniša Vojvodić, Aleksandar Radeka,  Ivan Bašić,  Vladimir Bukovski, Josip Lučić,  Goran Å ekuljica,  Hrvoje Nedoklan.

Ženska odbojka se također igrala u 2 skupine po 4 ekipe u svakoj skupini, te se u svakoj skupini odigralo po 6 utakmica. Najuspješnije iz skupine su igrale finale (BRUCOÅ I FT1 i BABUÅ KE), a ta treće mjesto su igrale drugoplasirane iz skupine (FIZIOTERAPIJA 2 i TRGOVINA).

Prvo mjesto u ženskoj odbojci osvojile su igračice ekipe BRUCOÅ I FT1(1. God. Fizioterapije) u sastavu:  Mery Ann Jakovčević,  Matea Å utalo, Ana Marija Reili, Vanja Trbojević,  Nikolina Jugović,  Anja Grbić,  te Valentina Đapić. Drugoplasirana je ekipa BABUÅ KE(2. God. Fizioterapije) za koje su nastupale: Matea Rajković, Ružica Bošnjak,  Magdalena Mijić, Kristina Borovec, Tihana Stojčević, Marija Prgić, Dejana Macura, Marina Džapo. Treće mjesto je osvojila ekipa FIZIOTERAPIJA 2 (1. God. Fizioterapije) u sastavu: Barbara Kujadin, Marija Jurlina, Marija Ručević, Marija Ćrak, Josipa Tubić, Viktoria Jambrišak, Antonia Grgić, Barbara Uršanić.

Nakon održanog turnira u sportskoj dvorani Borovo dodjela priznanja i druženje se nastavilo u restoranu Domagoj na stadionu HNK Vukovar 91. Priznanja najuspješnijim natjecateljima te, zahvalnice sponzorima  dodijelio je predsjednik studentskog zbora Ivan Å poljarić. Po završetku dodjele priznanja počeo je domjenak uz večeru za sve natjecatelje i organizatore. Uveseljavao nas je Dj ZLATKO uz poznate ritmove domaće i strane glazbe.  Vrhunac večeri je bio dolazak tamburaša koji su nas zabavljali do kasnih večernjih sati.                                                                                 Predsjednik SZ Ivan Å poljarić


Objavio: Ivan Å poljarić | 30.05.2012.