RasporedStudomatNastavniciKalendarNatječajiMapa webaWebmailPrijava
  Početna   O Veleučilištu  Nastava  Događanja  Aktivnosti  Studenti  KvalitetaErasmus+  Dodatne povezniceUpisi
Studentski malonogometni turnir OSIJEK 2012.

U organizaciji Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera, u Osijeku je 4. lipnja 2012. održan Studentski malonogomeni turnir u Sportskoj dvorani Jug II. Nastupile su ekipe Veleučilišta u Virovitici, Veleučilišta u Slavonskom Brodu, Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku i ekipa Veleučilišta Lavoslava Ružičke u Vukovaru.

 

U prvoj utakmici turnira, između ekipa Slavonskog Broda i Vukovara, nakon regularno završene polusatne igre rezultat je bio 0:0, te se boljim izvođenjem sedmeraca ekipa Slavonskog Broda plasirala u finale. U drugoj utakmici ekipa Osijeka pobijedila je Viroviticu, tako da su u borbi za treće mjesto naši studenti igrali protiv Veleučilišta u Virovitici i pobijedili rezultatom 8:1.Turnir je osvojila ekipa Sveučilišta u Osijeku, koja je u finalu pobijedila Slavonski Brod ishodom 12:4. Nakon turnira organiziran je zajednički ručak za sve sudionike u restoranu Javor u Osijeku.

 

Za najboljeg vratara turnira izabran je naš student Ivan Santner, dok je pehar za osvojeno treće mjesto primio kapetan SUSVEVU-a Dinko Å ubarić.

 

Za nogometnu ekipu SUSVEVU-a nastupili su: Ivan Santner, Marko Vukasović, Dinko Å ubarić (kapetan), Dino Carević, Ivan Å ekerija, Davor Nemet, Vlatko Jurešić, Jurica Nikolić, Kristijan Mavrović, Hrvoje Novoselić, Marko Ovničević. Voditelji ekipe na natjecanju bili su Ivan Krpan i Dražen Pejić.

 

                                                                                                                                                 Predsjednik SUSVEVU-a:

                                                                                                                                            pred. Dražen Pejić, mag. cin.

Objavio: Administrator | 06.06.2012.