Raspored Studomat Nastavnici Kalendar Natječaji Mapa weba WebmailPrijava
  Početna   O Veleučilištu  Nastava  Događanja  Aktivnosti  Studenti  KvalitetaErasmus+  Dodatne povezniceUpisi
Studentski malonogometni turnir OSIJEK 2012.

U organizaciji Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera, u Osijeku je 4. lipnja 2012. održan Studentski malonogomeni turnir u Sportskoj dvorani Jug II. Nastupile su ekipe Veleučilišta u Virovitici, Veleučilišta u Slavonskom Brodu, Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku i ekipa Veleučilišta Lavoslava Ružičke u Vukovaru.

 

U prvoj utakmici turnira, između ekipa Slavonskog Broda i Vukovara, nakon regularno završene polusatne igre rezultat je bio 0:0, te se boljim izvođenjem sedmeraca ekipa Slavonskog Broda plasirala u finale. U drugoj utakmici ekipa Osijeka pobijedila je Viroviticu, tako da su u borbi za treće mjesto naši studenti igrali protiv Veleučilišta u Virovitici i pobijedili rezultatom 8:1.Turnir je osvojila ekipa Sveučilišta u Osijeku, koja je u finalu pobijedila Slavonski Brod ishodom 12:4. Nakon turnira organiziran je zajednički ručak za sve sudionike u restoranu Javor u Osijeku.

 

Za najboljeg vratara turnira izabran je naš student Ivan Santner, dok je pehar za osvojeno treće mjesto primio kapetan SUSVEVU-a Dinko Šubarić.

 

Za nogometnu ekipu SUSVEVU-a nastupili su: Ivan Santner, Marko Vukasović, Dinko Šubarić (kapetan), Dino Carević, Ivan Šekerija, Davor Nemet, Vlatko Jurešić, Jurica Nikolić, Kristijan Mavrović, Hrvoje Novoselić, Marko Ovničević. Voditelji ekipe na natjecanju bili su Ivan Krpan i Dražen Pejić.

 

                                                                                                                                                 Predsjednik SUSVEVU-a:

                                                                                                                                            pred. Dražen Pejić, mag. cin.

Objavio: Administrator | 06.06.2012.