RasporedStudomatNastavniciKalendarNatječajiMapa webaWebmailPrijava
  Početna   O Veleučilištu  Nastava  Događanja  Aktivnosti  Studenti  KvalitetaErasmus+  Dodatne povezniceUpisi
Održana 11. svečana promocija

U subotu, 8. Prosinca 2012., u Hrvatskom domu u Vukovaru održana je 11. svečana promocija prvostupnika Veleučilišta Lavoslav Ružička u Vukovaru.


Ovom je prigodom promovirano je 64 studenta Stručnog studija fizioterapije, 37 studenata Stručnog studija trgovine i 25 studenata Stručnog upravnog studija. 


Svečanost je svojim prisustvom uveličalo mnogo uvaženih gostiju predstavnika različitih fakulteta diljem Hrvatske, ali i predstavnika javnog i društvenog života. Prigodnim su govorom studente pozdravili gradonačelnik grada Vukovara Željko Sabo i župan Vukovarsko-srijemske županije Božo Galić.


Nakon promocije uručene su nagrade najboljim studenticama; Ireni Kichbauer kao najuspješnijoj studentici Stručnog upravnog studija i Ivani Drašinac kao najuspješnijoj studentici Stručnog studija fizioterapije te ujedno najuspješnijoj studentici sva tri studija.   


Važnost volonterskog rada i doprinosa zajednici prepoznata je kao jednakovrijedna uspješnosti u studiranju. Stoga je studentici fizioterapije Ines Blažetin dodjeljena Nagrada dekanice za najveći doprinos zajednici. 

Objavio: Administrator | 13.12.2012.