RasporedStudomatNastavniciKalendarNatječajiMapa webaWebmailPrijava
  Početna   O Veleučilištu  Nastava  Događanja  Aktivnosti  Studenti  KvalitetaErasmus+  Dodatne povezniceUpisi
Obilježen međunarodni dan sporta

Povodom međunarodnog dana sporta 26.05.2011 u organizaciji Studentskog zbora Veleučilišta Lavoslav Ružička u Vukovaru održan je tradicionalni  turnir u malom nogometu (m) i odbojci (ž) u sportskoj dvorani u Borovu naselju. Na malonogometnom turniru sudjelovalo je osam ekipa, a na odbojkaškom tri. Nakon završetka turnira organizirana je bila večera za sve sudionike u restoranu Filip Moris u Borovu naselju gdje su podijeljena priznanja za ekipe koje su osvojile jedno od prva tri mjesta.

Rezultati:

Mali nogomet:1.mjesto-ekipa Žgaravičari (1. god. fizioterapije), 2.mjesto-ekipa Radler (2. god. fizioterapije) i 3.mjesto-ekipa Ft. i Cane (2. god. fizioterapije)

Odbojka: 1.mjesto-ekipa Provokatori (1. god. fizioterapije) 2.mjesto-ekipa Bakalarke (3. god. fizioterapije) 3.mjesto-ekipa Anonimne (2. god. fizioterapije)

Predsjednik Studentskog zbora Danijel Mađaroš zahvaljuje se na velikoj pomoći u organizaciji ovog turnira dekanu prof.dr.sc. Antunu Pintariću, prof. Draženu Pejiću te svim kolegama studentima koji su sudjelovali u održavanju ovog turnira.

Objavio: Administrator | 06.06.2011.