RasporedStudomatNastavniciKalendarNatječajiMapa webaWebmailPrijava
  Početna   O Veleučilištu  Nastava  Događanja  Aktivnosti  Studenti  KvalitetaErasmus+  Dodatne povezniceUpisi
Organizacija ljetnih ispitnih rokova

Organizacija ljetnih ispitnih rokova

Ljetni ispitni rokovi traju od 15. lipnja do 17. srpnja 2020. godine. U skladu s preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i dodatnih preporuka Ministarstva znanosti i obrazovanja, ljetni ispitni rokovi na Veleučilištu „Lavoslav Ružička“ u Vukovaru održavat će se na dva načina:

  • na daljinu (online)
  • neposredno u zgradi Veleučilišta

 

Održavanje ispita na daljinu (online)

Detaljne obavijesti o načinu održavanja provjere znanja (ispita) koji se odvijaju online, bit će pravovremeno oglašene na web stranici kolegija. Studenti su dužni pratiti obavijesti i pridržavati se uputa predmetnog nastavnika. Također, u komunikaciji s nastavnicima i administrativnim službama trebaju koristiti službeni e-mail račun koji im je dodijeljen na Veleučilištu unutar domene vevu.hr.

 

Održavanje ispita neposredno u zgradi Veleučilišta

Obavijest o održavanju ispita koji će se održavati u zgradi Veleučilišta bit će pravovremeno oglašena na mrežnoj stranici Veleučilišta. Molimo studente da se pridržavaju svih uputa koje možete pročitati ovdje.

 

 

Kako bi polaganje ispita bilo što uspješnije molimo sve studente da kontinuirano prate obavijesti na mrežnoj stranici Veleučilišta!

Objavio: Administrator | 05.06.2020.