Raspored Studomat Nastavnici Kalendar Natječaji Mapa weba WebmailPrijava
  Početna   O Veleučilištu  Nastava  Događanja  Aktivnosti  Studenti  KvalitetaErasmus+  Dodatne povezniceUpisi
Završna konferencija projekta „New MAP-Nova metodologija i plan zapošljavanja za grad Vukovar“

U Hotelu "Lav" u organizaciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje PS Vukovar zajedno s partnerima, Agencijom za razvoj Vukovarsko-srijemske županije HRAST te Grada Vukovar, održana je završna konferencija projekta ''New MAP – Nova metodologija i plan zapošljavanja za grad Vukovar'' koji je financiran iz programa IPA-e Komponente IV – Razvoj ljudskih potencijala – program Europske unije za Hrvatsku.  Na konferenciji su bile predstavljene provedene aktivnosti i rezultati projekta, Plan zapošljavanja za grad Vukovar i Vukovarsko-srijemsku županiju te metodologija temeljem koje je Plan izrađen.

Na završnoj konferenciji „New Map – Nova metodologija i plan zapošljavanja za grad Vukovar“ sudjelovali su i predstavnici  Veleučilišta Lavoslav Ružička, predavači  Darija Ivanković,dipl.oec.  i mr.sc. Željko Sudarić, članovi Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Vukovarsko – srijemske županije.

Cilj projekta bio je unaprijediti rad Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Vukovarsko-srijemske županije putem podizanja znanja i vještina članova partnerstva, kao i kreiranjem inovativnih rješenja za razvoj lokalnog zapošljavanja i poboljšanja stanja na regionalnom  i lokalnom tržištu.

Objavio: Željko Sudarić | 01.02.2012.