RasporedStudomatNastavniciKalendarNatječajiMapa webaWebmailPrijava
  Početna   O Veleučilištu  Nastava  Događanja  Aktivnosti  Studenti  KvalitetaErasmus+  Dodatne povezniceUpisi
ViRtualni dani otvorenih vrata

Pozivamo Vas na ViRtualne dane otvorenih vrata Veleučilišta „Lavoslav Ružička“ u Vukovaru. Naše Veleučilište ćemo Vam predstaviti 21. svibnja 2020. godine.

 

Sudjelovanje je otvoreno za sve koji putem e-maila (knjiznica@vevu.hr) zatražite poveznicu za pristup ViRtualnim danima otvorenih vrata i zamišljeno je kao razgovor između budućih brucoša i uprave, profesora, predstavnike naših Udruga i Studentskog zbora. Svi oni spremno će odgovoriti na sva pitanja (o studijskim programima, upisima, gdje otići na studentsku razmjenu, kakav je studentski život u Vukovaru, koje izvannastavne aktivnosti imamo, na kojim konferencije sudjelujemo, gdje ići na studentsku praksu, kakav je život u Studentskom domu,…) prema navedenom rasporedu.

 

Kroz promotivni video učenici, maturanti, a i naši budući studenti „prošetat će“ Veleučilištem prije i za vrijeme Koronavirusa i spoznati da im naše Veleučilište može pružiti puno toga i da iza godina našeg truda i rada stoje visoka kvaliteta i visoki studentski standard na koji smo posebno ponosni i po čemu smo prepoznatljivi.

 

Želja nam je da naš grad postane studentski grad budućnosti i da kroz ove ViRtualne dane otvorenih vrata pokažemo svim učenicima, maturantima i našim budućim brucošima kako je studirati u Vukovaru, živjeti u novom i moderno uređenom Studentskom domu „Leopold“, pohađati nastavu u našim suvremenom opremljenim kabinetima, knjižnici i teretani, sudjelovati u brojnim konferencijama koje organiziramo, a jednog dana studirati izvan Hrvatske i upoznati novu zemlju uz pomoć Erasmus + programa.

 

Vidimo se na prvim ViRtualnim danima otvorenih vrata Veleučilišta „Lavoslav Ružička“ u Vukovaru, 21. svibnja 2020. godine!

 

STUDY WITH US FUTRUE IS NOW!

Objavio: Administrator | 18.05.2020.