RasporedStudomatNastavniciKalendarNatječajiMapa webaWebmailPrijava
  Početna   O Veleučilištu  Nastava  Događanja  Aktivnosti  Studenti  KvalitetaErasmus+  Dodatne povezniceUpisi
Obustava rada Veleučilišta „Lavoslav Ružička“ u Vukovaru

Poštovane kolegice i kolege, dragi studenti,

 

s obzirom na novonastalu epidemiološku situaciju u Republici Hrvatskoj vezanu uz epidemiju korona virusa i preporuke Ministarstva znanosti i obrazovanja te Nacionalnog stožera civilne zaštite, obustavljena je nastava na 30 dana u izravnom kontaktu, te se do 19. travnja 2020. godine nastavlja u on-line obliku.

 

Cilj nam je pružiti vam najbolju moguću uslugu, u skladu s izvanrednim okolnostima. Sve studente pozivamo da aktivno prate nastavu koristeći se on-line platformama, te budu u stalnoj komunikaciji s nastavnicima (e-mail, viber, skype, društvene mreže...)

 

Također, od danas smo uveli posebnu organizaciju rada nastavnika i stručnih službi (nužni i neodgodivi poslovi) te će Veleučilište do daljnjeg raditi od 8:00 do 12:00 sati radnim danom, a subotom će biti zatvoreno.

 

Studentski dom „Leopold“ nastavlja sa radom uz posebne mjere zaštite.

 

Svi obvezno poštujte upute nadležnih službi jer smo SVI odgovorni za sprječavanje daljnjeg širenja virusa.  U slučaju da netko dobije odluku o samoizolaciji, karanteni ili samo oboljenje, dužan je obavijest poslati na dekanat@vevu.hr .

 

Pratite obavijesti Veleučilišta putem web stranice www.vevu.hr , društvenih mreža i e pošte.

 

Do nadamo se skorog i brzog viđenja u prostorima Veleučilišta lijep pozdrav,

 

Uprava Veleučilišta

 

#znanjemprotivkorone

 

Objavio: Administrator | 20.03.2020.