RasporedStudomatNastavniciKalendarNatječajiMapa webaWebmailPrijava
  Početna   O Veleučilištu  Nastava  Događanja  Aktivnosti  Studenti  KvalitetaErasmus+  Dodatne povezniceUpisi
Održana 4. Međunarodna konferencija "Razvoj javne uprave"
U organizaciji Veleučilišta Lavoslav Ružička u Vukovaru 25. i 26. travnja održana je
4. Međunarodna konferencija "Razvoj javne uprave" sa središnjom temom "Mogućnosti unaprjeđenja i modernizacija javne uprave u Republici Hrvatskoj".

Otvaranje konferencije je održano u hotelu "Lav" u Vukovaru, a otvaranju su nazočili: zamjenik župana Vukovarsko-srijemske županije Željko Cirba, predstojnik Ureda državne uprave u Vukovarsko-srijemskoj županiji Goran Bošnjak, predsjednik Upravog suda u Osijeku Božidar Horvat, voditelj vukovarskog Područnog centra Instituta društvenih znanosti Ivo Pilar dr.sc. Dražen Živić, pročelnica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Područne službe Vukovar Jasna Kolar, ravnatelj Državnog arhiva u Vukovaru Stjepan Prutki, predsjednik Upravnog vijeća Veleučilišta Siniša Kukić, članovi Upravnog vijeća, članovi Programskog odbora konferencije, autori radova te nastavnici i studenti Veleučilišta.
Tematska područja konferencije bila su usmjerena na različite aspekte funkcioniranja javne uprave s naglaskom na mogućnosti unaprjeđenja, europeizaciju javne uprave, načine financiranja, razvoj društva i javnih službi, ali i na menadžment i marketing javne uprave s ciljem podizanja kvalitete javne uprave.
Na konferenciji je sudjelovalo 100 autora iz zemlje i okruženja sa 59 znanstvenih i stručnih radova s teorijskim i praktičnim prikazima.
Zahvaljujemo se svima koji su pomogli održavanju konferencije i svim sudionicima konferencije s nadom da se vidimo i iduće godine!

Objavio: Administrator | 05.05.2014.