RasporedStudomatNastavniciKalendarNatječajiMapa webaWebmailPrijava
  Početna   O Veleučilištu  Nastava  Događanja  Aktivnosti  Studenti  KvalitetaErasmus+  Dodatne povezniceUpisi
Odbojkašice izborile završnicu

U organizaciji Osječkog sportskog sveučilišnog saveza, u Osijeku je 17. svibnja 2011. održana poluzavršnica Državnog studentskog prvenstva u ženskoj odbojci. Na turniru su odigrane tri utakmice između ekipa Sveučilišta u Osijeku, Sveučilišta u Zagrebu i Veleučilišta Lavoslav Ružička u Vukovaru.

 

Prva utakmica bila je između ekipa Sveučilišta u Zagrebu i našeg Veleučilišta, a završila je rezultatom 2:1 (23:25,25:23,15:11) u korist naših djevojaka. Unatoč gubitku prvog seta i nekolicine ozlijeđenih igračica, djevojke su smogle snage u neizvjesnoj završnici pobijediti ekipu Zagreba.

 

U drugoj utakmici protiv Sveučilišta u Osijeku djevojke su, vidno umorne od prethodnog susreta, pružile maksimalan otpor u prvom setu, tijesno ga izgubivši rezultatom 25:23, pa za nešto više do kraja susreta nije bilo snage. Krajnji rezultat bio je 2:0 u setovima za Osječanke.

 

Treća utakmica, koja je odlučivala o putnicima za završnicu Državnog studentskog  prvenstva  3. lipnja 2011. u Vinkovcima, završila je pobjedom Osijeka nad Zagrebom 2:0, te je tim rezultatom i naša ekipa ostvarila plasman u završnicu.

 

Za ekipu vukovarskog veleučilišta nastupile su Magdalena Mijić, Ružica Bošnjak, Marina Džapo, Kristina Borovec, Aleksandra Panić, Vanja Mrđenov, Matea Rajković, Anita Plišo, Andrea Prša i kapetanica ekipe Ana Starčević.

 

Voditelji ekipe na natjecanju bili su profesori Dražen Pejić i Marko Zeljković.

Objavio: Administrator | 18.05.2011.