RasporedStudomatNastavniciKalendarNatječajiMapa webaWebmailPrijava
  Početna   O Veleučilištu  Nastava  Događanja  Aktivnosti  Studenti  KvalitetaErasmus+  Dodatne povezniceUpisi
Vijest o održanom Međunarodno znanstveno-stručnom skupu "Fizioterapija u sportu, rekreaciji i wellnesu" objavljena na web stranicama grada Vukovara
Gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava pozdravio je sve okupljene na Međunarodnom znanstveno-stručnom studiju koje je Veleučilište Lavoslav Ružička iz Vukovara organiziralo povodom pokretanja specijalističkog diplomskog stručnog studija "Fizioterapija u sportu, rekreaciji i wellnessu".
Riječ je o studijskom programu koji je ocijenjen kao iskorak i inovacija u području fizioterapijskog obrazovanja jer studentima nudi nova znanja na području biomedicinskih i kinezioloških znanosti. Cilj ovoga studija je ostvariti prepoznatljivost po kvaliteti i ostvarenje projektne suradnje u regiji.
Predavanja je na stručno znanstvenom skupu održalo petnaestak predavača iz Hrvatske i Srbije, a neke od tema bile su Metode oporavka u sportu: nauka i praksa, Utjecaj tjelesne aktivnosti na kvalitetu života osoba starije dobi, Utjecaj debljine na lokomotorni sustav, Uvođenje djeteta u svijet sporta.
Vijest možete pronaći ovdje.
Objavio: Administrator | 07.12.2015.