RasporedStudomatNastavniciKalendarNatječajiMapa webaWebmailPrijava
  Početna   O Veleučilištu  Nastava  Događanja  Aktivnosti  Studenti  KvalitetaErasmus+  Dodatne povezniceUpisi
SUSVEVU počinje s radom

Voliš se baviti sportom i želiš ostati u formi?


Voliš se družiti, upoznavati nove ljude, natjecati se i putovati?


Sportska udruga studenata Veleučilišta Lavoslav Ružička u Vukovaru (SUSVEVU) pravo je mjesto za tebe!


Sve što trebaš učiniti je odabrati sport koji ti najviše leži te se sa svojim podacima prijaviti na e-mail adresu: dpejic@vevu.hr. U ponudi su četiri sportske sekcije: mali nogomet, košarka, stolni tenis(M i Ž) te odbojka za djevojke.

 

Potom ispuniš uplatnicu kako je prikazano u prilogu i uplatiš 100 kn godišnje članarine. Kopiju uplatnice zajedno sa malom fotografijom doneseš profesoru Draženu Pejiću na uvid te ti on izradi člansku iskaznicu koja ti omogućava svakodnevno(osim nedjeljom) besplatno korištenje fitness centra Veleučilišta u terminu od 15.00-17.00 h kao i druge pogodnosti tijekom akademske godine 2012/2013.


Treninzi sportskih sekcija održavat će se jednom tjedno u trajanju od sat i pol u Sportskoj dvorani Borovo. Prvi će se trening malonogometaša održati već u ponedjeljak 15. listopada od 14.30 do 16.00 h.Voditelj nogometne sekcije je student Josip Grbanović. Termini treninga drugih sekcija bit će objavljeni naknadno.


Poziv vrijedi za studente svih godina i svih statusa!


Požuri sa svojom prijavom jer prva natjecanja počinju već krajem studenog. Dođi na trening i pokaži da baš ti zavrijeđuješ biti u reprezentaciji Veleučilišta!


Objavio: Dražen Pejić | 11.10.2012.