RasporedStudomatNastavniciKalendarNatječajiMapa webaWebmailPrijava
  Početna   O Veleučilištu  Nastava  Događanja  Aktivnosti  Studenti  KvalitetaErasmus+  Dodatne povezniceUpisi
Studijsko putovanje studenata Studija trgovine

Studenti Studija trgovine, u sklopu studijsko-edukacijskog putovanja, 30. svibnja 2014. godine posjetili su tvornicu namještaja Spin Valis d.d. Požega , Kutjevo d.d. za proizvodnju i promet prehrambenih proizvoda i javno visoko učilište "Veleučilište u Slavonskom Brodu".

Spin Valis dioničko društvo koje se bavi  proizvodnjom namještaja, piljene građe i elemenata, a svojom je izvrsnošću i kvalitetom postalo izvoznik preko 85% svojih proizvoda u tridesetak zemalja, stvorivši poslovno partnerstvo s najuglednijim europskim proizvođačima i trgovačkim lancima namještaja, što je potvrda ozbiljnog, pouzdanog i konkurentnog partnera. Namještaj Spin Valisa zapažen je i izuzetno cijenjen na tržištu EU-a i svijeta čime potvrđuje svoj položaj lokalnoga, regionalnoga i europskog lidera u proizvodnji visokokvalitetnog namještaja.

Kutjevo d.d. je tvrtka koja je postala nosilac razvoja Požeškog kraja, a danas je proizvodnja organizirana u tri sektora: vinogradarska, biljna i  stočarska proizvodnja. Studenti su svoja teorijska znanja kroz kolegije koje pohađaju upoznali na konkretnim primjerima u praksi. Kroz stručno vodstvo zaposlenika Spin Valisa i Kutjeva studenti su upoznati sa kompletnim procesom proizvodnje, nabavnim i prodajnim odjelima koji ukupno zapošljavaju više od 1100 djelatnika.

Na kraju studijsko-edukacijskog putovanja studenti su posjetili Veleučilište u Slavonskom Brodu, gdje su prodekan za nastavu dr.sc. Krunoslav Mirosavljević i pročelnica Društvenog odjela Višnja Bartolović, mag.oec. upoznali studente sa ustrojem, djelatnošću i izvođenjem stručnih studija na Veleučilištu u Slavonskom Brodu.

Studente su vodili profesori mr.sc. Željko Sudarić i Slobodan Stojanović, univ.spec.oec.

Objavio: Administrator | 03.06.2014.