RasporedStudomatNastavniciKalendarNatječajiMapa webaWebmailPrijava
  Početna   O Veleučilištu  Nastava  Događanja  Aktivnosti  Studenti  KvalitetaErasmus+  Dodatne povezniceUpisi
Međunarodni malonogometni turnir Osijek 2011.
Drugi puta zaredom Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku organiziralo je malonogometni turnir koji je održan 25. i 26. ožujka u dvorani Jug II.
Na turniru su uz ekipu domaćina, Sveučilišta u Osijeku nastupile i ekipe Univerziteta u Novom Sadu, Mariboru, Banja Luci, Sarajevu i ekipa Veleučilišta u Vukovaru.
Naša ekipa natjecala se u grupi s domaćinom Osijekom i Univerzitetom u Mariboru.
Prvu utakmicu domaćini su bili bolji i pobijedili su rezultatom 3:1, dok su drugu utakmicu naši studenti pobijedili Mariborčane s rezultatom 3:0.
Ta pobjeda osigurala nam je utakmicu za treće mjesto protiv Univerziteta u Banja Luci, koju smo nažalost izgubili rezultatom 3:2 iako smo desetak minuta prije kraja vodili 2:0.
Ovaj turnir je dobro došao za uigravanje ekipe s obzirom da nas 16. i 17. travnja očekuje Državno prvenstvo Veleučilišta i Visokih škola Republike Hrvatske u Slavonskom Brodu.
Ekipa Veleučilišta nastupila je u sljedećem sastavu: Ivan Santner, Ivan Batrac, Jurica Nikolić, Dinko Å ubarić, Marko Ovničević, Dario Å alek, Dejan Ljikar (cap), Josip Grbanović, Filip Å imunović, Tomislav Lešić, Davor Kvesić, Vlatko Jurešić i Hrvoje Novoselić.
Voditelj ekipe na natjecanju bio je profesor Dražen Pejić dok je tehničku potporu pružio profesor Marko Zeljković.
Objavio: Administrator | 30.03.2011.