RasporedStudomatNastavniciKalendarNatječajiMapa webaWebmailPrijava
  Početna   O Veleučilištu  Nastava  Događanja  Aktivnosti  Studenti  KvalitetaErasmus+  Dodatne povezniceUpisi
Studenti Veleučilišta "Lavoslav Ružička" u Vukovaru sudjelovali na Drugoj međunarodnoj znanstveno-stručnoj studentskoj konferenciji SKEI 2017. u Beogradu

Studenti Veleučilišta "Lavoslav Ružička" u Vukovaru sudjelovali su na Drugoj međunarodnoj znanstveno-stručnoj studentskoj konferenciji SKEI 2017. održanoj 11. svibnja 2017. g. u hotelu Palace u Beogradu.

Konferencija se održala u suorganizaciji Sveučilišta "Vitez" iz Travnika, Visoke škole modernog biznisa MBS iz Beograda, UDEKOM-a i Veleučilišta "Lavoslav Ružička u Vukovaru. Cilj SKEI konferencije je doprinijeti poboljšanju međunarodne suradnje u obrazovanju, koja je temelj budućeg ekonomskog i društvenog napretka naše regije. Također, sudjelovanjem na konferenciji, mladim ljudima, studentima svih nivoa studija, pruža se jedinstvena prilika publicirati rezultate svog znanstveno-istraživačkog rada i steći iskustva u pogledu prezentiranja svojih radova na međunarodnim konferencijama.

Naše studentice Maja Å teković, Lucija Vanek, Mateja Glavota i Nives Misić imale su izuzetno kvalitetne radove i zapažene prezentacije.

Na početku konferencije direktor Visoke škole modernog biznisa MBS,  prof. dr. sc. Čedomir Ljubojević i dekan Veleučilišta "Lavoslav Ružička" u Vukovaru, doc. dr. sc. Mirko Smoljić, prof. v. š. potpisali su sporazum o suorganizaciji SKEI konferencije i drugim modalitetima suradnje.

Treća međunarodna znanstveno-stručna konferencija SKEI 2018. održat će se 25. svibnja 2018. g. na Veleučilištu "Lavoslav Ružička" u Vukovaru u suorganizaciji s našim partnerima iz zemalja regije.

Očekujemo još veći dolazak studenata iz svih visokoškolskih ustanova s kvalitetnim stručnim i znanstvenim radovima koje će nam prezentirati na konferenciji. Radovi moraju biti izvorni i inovativni s ciljem doprinosa znanju i iznalaženju rješenja u određenom području ekonomije ili poslovnog prava, sve radove evaluira znanstveni odbor konferencije, uz prethodnu evaluaciju rezultata istraživanja od strane mentora.

Prvi koautori na radu i izlagači radova na samoj konferenciji mogu biti studenti preddiplomskih i diplomskih (master) studija, kao i studenti doktorskih studija, dok drugi i treći koautor mogu biti mentori spomenutih radova, odnosno asistenti i profesori u svim nastavnim i znanstveno-nastavnim zvanjima, diplomirani studenti i stručnjaci iz raznih područja.

Objavio: Magdalena Ugarković | 08.06.2017.