RasporedStudomatNastavniciKalendarNatječajiMapa webaWebmailPrijava
  Početna   O Veleučilištu  Nastava  Događanja  Aktivnosti  Studenti  KvalitetaErasmus+  Dodatne povezniceUpisi
Prvo službeno sportsko studentsko natjecanje u Vukovaru

Sportska udruga studenata Veleučilišta Lavoslav Ružička u Vukovaru (SUSVEVU) po prvi puta bila je organizator službenog sportskog studentskog natjecanja.

Dana 07. i 08. svibnja 2012. godine u Sportskoj dvorani Borovo održana je Poluzavršnica studentskog sportskog prvenstva Republike Hrvatske u košarci između ekipa VERN-a, Sveučilišta u Zagrebu, Sveučilišta J. J. Strossmayera u Osijeku i ekipe SUSVEVU-a. Prvenstvo je pozdravnim govorom otvorio prodekan za razvoj i stručni rad prof. dr. sc. Tihomir Živić te je poželio svim učesnicima ugodan boravak u Vukovaru i uspjeh na natjecanju. Tijekom dvodnevnog natjecanja i šest odigranih utakmica prvo mjesto zauzela je košarkaška ekipa VERN-a, drugo Sveučilište u Zagrebu, treće Sveučilište J. J. Strossmayera u Osijeku, a četvrto ekipa SUSVEVU-a. Na završni turnir plasirale su se ekipe VERN-a i Sveučilišta u Zagrebu.

Gosti su bili izuzetno zadovoljni organizacijom turnira te su izrazili želju za dolaskom i sljedeće godine.

Ekipa SUSVEVU-a nastupila je u slijedećem sastavu:

Tomislav Ban, Mislav Barić, Antonio Ilić, Marko Janković, Miran Jozić, Bogdan Jugović, Mato Lucić, Mario Madžar, Matej Marić, Nikola Prce, Igor Å krlec.

Izbornik: Dražen Pejić.

 

 

                                                               Predsjednik SUSVEVU

                                                             pred. Dražen Pejić, mag. cin.

  

  

  

Objavio: Dražen Pejić | 11.05.2012.