RasporedStudomatNastavniciKalendarNatječajiMapa webaWebmailPrijava
  Početna   O Veleučilištu  Nastava  Događanja  Aktivnosti  Studenti  KvalitetaErasmus+  Dodatne povezniceUpisi
Prijave i preduvjet upisa u I. godinu studija u jesenskom upisnom roku za osobe koji prijavljuju studijske programe putem Nacionalnog informacijskog sustava za prijavu na visoka učilišta (NISpVU).

Prijave studijskih programa u jesenskom upisnom roku trajati će do 21.09.2015. godine, a izuzetak na Veleučilištu "Lavoslav Ružička" u Vukovaru je preddiplomski stručni Studij fizioterapije za koje je visoko učilište odredilo raniji rok prijave 10.09.2015. godine. Ranije rokove prijava moguće je provjeriti u izborniku Studijski programi, odabirući željeni studijski program.

Kandidati koji su se prijavili putem sustava www.postani-student.hr na preddiplomski stručni Studij fizioterapije za upis u I. godinu studija kao preduvjet za upis dužni su dostaviti potvrdu liječnika opće prakse o osnovnim zdravstvenim i psihofizičkim sposobnostima za studij (Obavezno na potvrdi navesti OIB).

Originalnu potvrdu je potrebno dostaviti osobno ili poslati poštom zaključno sa 10.09.2015. godine  (Veleučilište "Lavoslav Ružička" u Vukovaru, Županijska 50, 32000 Vukovar). Kopirana ili faksirana potvrda smatrat će se nevjerodostojnom.

 

Kandidati koji su se prijavili u ljetnom upisnom roku  i dostavili potvrdu o osnovnim zdravstvenim i psihofizičkim sposobnostima za studij nisu dužni dostaviti istu za jesenski upisni rok.

 

Veleučilište "Lavoslav Ružička" u Vukovaru

Studentska služba

Županijska 50, 32000 Vukovar

tel: 032/444693

www.vevu.hr

Objavio: Antun Novinc | 01.09.2015.