RasporedStudomatNastavniciKalendarNatječajiMapa webaWebmailPrijava
  Početna   O Veleučilištu  Nastava  Događanja  Aktivnosti  Studenti  KvalitetaErasmus+  Dodatne povezniceUpisi
STEM stipendije za studente "Fizioterapije"

Obavještavaju se studenti preddiplomskog stručnog studija "Fizioterapija" da će im za potrebe automatiziranog postupka dodjele državnih stipendija u STEM područjima znanosti, koje od ak. god. 2017./2018. dodjeljuje MZO, biti upućeni e-mailovi na njihove adrese upisane u AAI sustavu (AAI@Edu.Hr). - Provjera e-maila na poveznici: https://mail.vevu.hr.

Molimo studente da provjere svoju poštu i ispravnost svojih podataka o broju ECTS bodova i prosjeku ocjena, odnosno rezultatu državne mature na sljedećoj poveznici: https://stemstipendije.mzo.hr/. Ukoliko studenti nemaju upisan e-mail u AAI sustavu, oni neće dobiti e-mail za provjeru podataka, ali podatke mogu provjeriti na istoj poveznici naknadno nakon otvaranja AAI@Edu.Hr na matičnoj ustanovi.


U aplikaciju na poveznici https://stemstipendije.mzo.hr/ studenti se prijavljuju putem svog AAI@Edu.Hr elektroničkog identiteta pri čemu će im se dodijeliti jedinstvena identifikacijska oznaka kojom će moći utvrditi svoje mjesto na rang-listi. Ukoliko student primijeti da njegovi podaci u aplikaciji nisu ispravni vezano uz broj ECTS-a i prosjek ocjena, student se treba obratiti visokom učilištu u svrhu ispravka podataka. Ukoliko podaci o rezultatima državne mature nisu ispravni, student se treba obratiti Nacionalnom centru za vanjsko vrednovanje obrazovanja (na e-mail adresu koja je upisana u aplikaciji). Za sve ostale informacije studenti se mogu obratiti Ministarstvu znanosti i obrazovanja na stem-stipendije@mzo.hr. Podatke je moguće ispraviti zaključno s danom 10. studenim 2017. godine do 12:00 sati. Ukoliko do navedenog vremena nisu ispravljeni podaci, u obzir će se uzeti podaci koji su navedeni u aplikaciji te će Povjerenstvo za dodjelu državnih stipendija u STEM područjima znanosti na temelju tih podataka izraditi rang-liste. Dodjela stipendija provodi se temeljem Pravilnika o uvjetima i načinu ostvarivanja prava na državnu stipendiju u STEM područjima znanosti (NN 61/17, i NN 95/17), odnosno temeljem podataka koje su Ministarstvu dostavila visoka učilišta koja izvode studijske programe u STEM područjima znanosti i Nacionalni centar za vanjsko vrednovanje obrazovanja.


Objavio: Administrator | 03.11.2017.