RasporedStudomatNastavniciKalendarNatječajiMapa webaWebmailPrijava
  Početna   O Veleučilištu  Nastava  Događanja  Aktivnosti  Studenti  KvalitetaErasmus+  Dodatne povezniceUpisi
Sat povijesti iz Vukovara

Poštovani,


u prigodi obilježavanja 21. obljetnice 18. studenoga Dana sjećanja na žrtvu Vukovara 1991. godine učenici i nastavnici Osnovne škole Dragutina Tadijanovića iz Vukovara i ove će godine provesti projekt


                          " Sat povijesti iz Vukovara - Dan sjećanja na žrtvu Vukovara 1991. godine "


                                                                                   s temom                                      "Riječ o Domovinskom ratu - Domovinski rat u književnoj riječi"Ovim projektom ćemo, treću godinu za redom, koristeći CARNetovu videokonferencijsku mrežu , jednim satom povijesti obuhvatiti skupine učenike 8. razreda iz devet hrvatskih gradova ( ukupno 24 škole), od Dubrovnika do Vukovara, s ciljem sjećanja na slavne dane obrane Vukovara i Domovinskog rata.


Pozivali smo učenike da pišu o Domovinskom ratu, da iznesu svoje mišljenje ili nam predstave tekstove na temu Domovinskog rata koji su napisali književnici ili sudionici Domovinskog rata iz njihova kraja. Radove ili osvrte učenici će predstaviti u kratkom izlaganju putem videokonferencije ( u trajanju 5-7 minuta ).Pozivam Vas da nam se u ovom projektu pridružite 16. studenoga 2012. u vremenu od 10,00 do 12,00 sati u videokonferencijsku dvoranu Veleučilišta Lavoslava Ružičke u Vukovaru, Županijska 50.


Povijest je učiteljica života, na nama je da branimo i ističemo vrijednosti borbe za samostalnu i suverenu Domovinu. 

Ravnateljica Osnovne škole Dragutina Tadijanovića, Vukovar

Lidija Miletić,prof.

Objavio: Administrator | 15.11.2012.