Raspored Studomat Nastavnici Kalendar Natječaji Mapa weba WebmailPrijava
  Početna   O Veleučilištu  Nastava  Događanja  Aktivnosti  Studenti  KvalitetaErasmus+  Dodatne povezniceUpisi
Nastava TZK

NASTAVA TZK

 

  • PLIVANJE

 

Studij trgovine i upravni studij u sklopu nastave TZK imaju programski sadržaj PLIVANJE koji će se provoditi na bazenima u Osijeku. Cilj vježbi je zadovoljavanje potrebe za kretanjem kroz aktivnost rekreativnog i zabavnog karaktera i ovladavanje tehnikom plivanja i njeno usavršavanje.

Poseban naglasak stavljamo na činjenicu da se među studentima nalazi velik broj polu plivača ili neplivača. Ovim putem apeliramo upravo na tu populaciju. Prijavite se na vježbe iz plivanja i ovladajte tehnikom kako bi tijekom ljetovanja mogli sudjelovati u svim aktivnostima koje su vam na plažama dostupne, a i radi vlastite sigurnosti i samopouzdanja.

Nastava će se provoditi petkom na bazenima u Osijeku. Formirane grupe ostat će nepromijenjene do kraja semestra.

Molimo da se zainteresirani studenti upišu u za to predviđenu listu.

 

  • NOGOMET 

 

Vježbe TZK sa temom nogomet održavat će se u sportskoj dvorani Borovo. Radi velikog interesa broj polaznika bit će limitiran te se s toga upišite što ranije.

Odabir upravo ove aktivnosti daje nam lakši uvid u vaše nogometne vještine kako bi lakše radili selekciju za ekipu veleučilišta i oformili grupe za natjecanja unutar samog veleučilišta.

Molimo da se zainteresirani studenti upišu u za to predviđenu listu.

 

  • ODBOJKA

 

Vježbe TZK sa temom odbojka održavat će se u sportskoj dvorani Borovo.

Namijenjene su isključivo studenticama. Cilj veleučilišta je stvaranje odbojkaške ekipe koja će nas predstavljati na natjecanjima te uigravanje tima za odbojku na pijesku. 

Molimo da se zainteresirane studentice upišu u za to predviđenu listu.

 

  • FITNESS

 

Vježbe će biti održavane u fitness dvorani veleučilišta u za to predviđenim terminima za svaki studij i godinu posebno. U skopu vježbi bit će organizirane i pješačke ture te ostali sadržaji u prirodi kad vremenske prilike to budu dozvoljavale. Ukoliko ste izabrali jedan od gore navedenih sadržaja, niste dužni pohađati ovaj dio nastave.

 

  • PLES

 

Organizirana je plesna grupa u sklopu veleučilišta, a sudjelovanje u radu grupe bodovat će se kao dolasci na nastavu TZK. Više o organizaciji i kontakt osobi pročitajte na www.vevu.hr.

 

Sve lokacije na kojima će se izvoditi vježbe imaju svoj kućni red i molimo da ga sa pridržavate. Nosite čistu sportsku preobuću (u dvorani Borovo nisu dopuštene tenisice crnih đonova već dvoranske žutih ili bijelih đonova zbog tragova koje crne ostavljau na podlozi) i sportku odjeću. Molimo vas da na nastavu ne dolazite u sportskim dresovima i odjeći neprimjerenih natpisa.

Posebna molba: vodite računa o vlastitoj higijeni i prije samog dolaska na nastavu.

Liste za upis nalaze se na porti.

 

Marko Zeljković,prof.

Objavio: Marko Zeljković | 21.10.2010.