RasporedStudomatNastavniciKalendarNatječajiMapa webaWebmailPrijava
  Početna   O Veleučilištu  Nastava  Događanja  Aktivnosti  Studenti  KvalitetaErasmus+  Dodatne povezniceUpisi
Studentice ponovile uspjeh

Već tradicionalno, regatna staza Jarun u Zagrebu ugostila je  21. i 22. svibnja 2011. godine, brojne veslače i veslačice  na sveučilišnoj trci osmeraca.

 

U šesnaestom izdanju ove regate snage je odmjerilo preko 600 veslača i veslačica u tradicionalnoj studentskoj veslačkoj disciplini osmercu.

 

Pored devetnaest posada zagrebačkih fakulteta, na natjecanju su nastupile i muške i ženske posade sveučilišta od Osijeka, Rijeke, Pule, Dubrovnika do Zagreba, Novoga Sada i Vukovara.

 

Na natjecanju je muška posada osmerca osvojila četvrto mjesto, dok je ženska posada, samo zahvaljujući činjenici tehničke neispravnosti čamca, izgubila u posljednjim metrima drugo mjesto.

 

Osvojivši treće mjesto, studentice su nastavile kontinuitet osvajanja odličja sa svake regate na kojoj su nastupile te im zbog toga od sveg srca čestitamo!

 

Muški osmerac nastupio je u sastavu: Alen Bekavac, Bruno Marić, Zvonimir Tvorek, Davor Radić, Domagoj Mandurić, Dino Hribar, Zlatko Lovaković i Sven Andrašek, s kormilarkom Renatom Maričić.

 

Za ženski osmerac veslale su: Ivana Nakić, Marija Klaić, Ivana Gubić, Ana Perak, Antonija Bek, Ana Turkalj, Sabina Ferčec, i Marina Krnić, s kormilarkom Renatom Maričić.

 

Za ostvarene rezultate, angažman i predanost radu sa studentima-veslačima treba prije svega zahvaliti treneru Daliboru Žigiću, kao i koordinatoru sporta na Veleučilištu Lavoslav Ružička u Vukovaru prof. Draženu Pejiću.

Objavio: Administrator | 06.06.2011.