RasporedStudomatNastavniciKalendarNatječajiMapa webaWebmailPrijava
  Početna   O Veleučilištu  Nastava  Događanja  Aktivnosti  Studenti  KvalitetaErasmus+  Dodatne povezniceUpisi
Održan simpozij „Nove spoznaje u dijagnostici i liječenju vrtoglavica“

Veleučilište „Lavoslav Ružička“ u Vukovaru nastoji studentima ukazati na važnost cjeloživotnog učenja već tijekom redovnog školovanja. Iako je edukacija važna u svim znanstvenim disciplinama, u biomedicini se nove spoznaje iznimno dinamično događaju a kako je područje djelovanja fizioterapeuta interdisciplinarno, od iznimne je važnosti stjecati znanja iz svih specijalističkih grana medicine.

U suradnji Veleučilišta „Lavoslav Ružička“ u Vukovaru, Katedre za neurologiju i neurokirurgiju Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Osijeku, Poliklinike za bolesti uha, nosa i grla Opće županijske bolnice Vukovar i Bolnice hrvatskih veterana, Hrvatske udruge za neurorehabilitaciju i restauracijsku neurologiju, Hrvatskog društva za vestibularnu rehabilitaciju te Hrvatskog liječničkog zbora, podružnice Vukovar 23. studenog 2019. godine održan je simpozij pod nazivom „Nove spoznaje u dijagnostici i liječenju vrtoglavica“.

Na skupu su govorili eminentni stručnjaci iz ovog područja a tijekom simpozija održano je i predstavljanje knjige Vestibularna rehabilitacija autora doc. dr. sc. Siniše Maslovare i prof. prim. dr. sc. Silve Butković Soldo.

Simpoziju su prisustvovali nastavnici i studenti specijalističkog diplomskog stručnog studija Preventivne fizioterapije.

Objavio: Administrator | 09.12.2019.