RasporedStudomatNastavniciKalendarNatječajiMapa webaWebmailPrijava
  Početna   O Veleučilištu  Nastava  Događanja  Aktivnosti  Studenti  KvalitetaErasmus+  Dodatne povezniceUpisi
Studenti Poslovnog odjela osvojili brončanu medalju i nagradu u kategoriji naj inovatorice

U organizaciji Saveza hrvatskih inovatora i TERE Tehnopolis iz Osijeka, 15. studenog 2019. godine u Zagrebu je održano finale natjecanja u pisanju poslovnih planova Budi uzor® 2019. „Zajedno jači“. Deset finalista izložilo je svoje poslovne planove pred stručnim žirijem koje su napisali uz pomoć I-Dare alata te uz pomoć svojih mentora.

Studenti Veleučilišta „Lavoslav Ružička“ u Vukovaru izborili su put u finale s tri projekta. Prvi projekt je nova edukativna igra „DANUBIUS GAME“ koja korisnike educira o daljnjoj i bližoj povijesti Vukovara. Igra može obogatiti turističku ponudu grada Vukovara, ali ima i potencijal širenja edukativnog sadržaja i primjene u većim cjelinama. Drugi projekt, „CROWATCH“, je proizvodnja pametnog sata specijalizirane namjene za nogometne suce. Treći predstavljeni projekt je softverska aplikacija „SHARE4PLAY“, a koja ima namjenu pomoći u organizaciji rekreativnih sportskih sadržaja i druženja.

Novim organizacijskim pravilima omogućeno je sudjelovanje i srednjoškolskim timovima te dodjela posebnih nagrada. Timovi Veleučilišta su izuzetno kvalitetno prezentirali svoje poslovne ideje, tako da su i ove godine odnijeli nagrade. Poslovni plan „SHARE4PLAY“ nagrađen je brončanom medaljom, dok je „DANUBIUS GAME“ nagrađen u kategoriji naj inovatorice. Poslovne planove mentorirala je trenerica inovativnog poduzetništva mr. sc. Darija Ivanković, v. pred.

Čestitamo našim studentima!

Objavio: Administrator | 06.12.2019.