RasporedStudomatNastavniciKalendarNatječajiMapa webaWebmailPrijava
  Početna   O Veleučilištu  Nastava  Događanja  Aktivnosti  Studenti  KvalitetaErasmus+  Dodatne povezniceUpisi
Biciklom tragom sjećanja 2019

Povodom sad već tradicionalne manifestacije pod nazivom Biciklom tragom sjećanja 2019, pedesetak  članova Udruge za rekreacijski biciklizam Kotrljaneri, kao i njihovi prijatelji iz udruga diljem Hrvatske, ali i susjedne Bosne i Hercegovine, zaputili su se biciklima iz Osijeka do Vukovara.

Sam događaj organiziran je u suradnji s Udrugom za rekreativni biciklizam Kotrljaneri, Športskom zajednicom Osječko-baranjske županije, te Veleučilištem „Lavoslav Ružička“ u Vukovaru, a osim što su položili vijence i zapalili svijeće u spomen na sve žrtve Vukovara 1991. godine, te posjetili Muzej Vučedolske kulture, biciklisti su i ove godine darivali osnovnoškolce koji su se javili na natječaj Lions kluba Vukovar pod nazivom Napiši pjesmu, osvoji bicikl. Sve sudionike u Studentskom domu „Leopold“ prigodnim riječima pozdravio je dekan Veleučilišta dr. sc. Željko Sudarić.

Na samom ulazu u grad, kolonu je  dočekao Stjepan Jelica mag. physioth., v. pred., koordinator za volontere Veleučilišta te se sa sudionicima uputio prema Studentskom domu „Leopold“ gdje je održan i program dodjele nagrada za natječaj "Napiši pjesmu-osvoji bicikl". Dodijeljeno je šest nagrada, te su podijeljeni prigodni paketi Udruzi Vukovarske iskrice.

Objavio: Administrator | 12.11.2019.