Raspored Studomat Nastavnici Kalendar Natječaji Mapa weba WebmailPrijava
  Početna   O Veleučilištu  Nastava  Događanja  Aktivnosti  Studenti  KvalitetaErasmus+  Dodatne povezniceUpisi
Istraživanje o kvaliteti studentskog života EUROSTUDENT V

EUROSTUDENT je istraživanje o kvaliteti studentskog života koje se provodi u 27 europskih zemalja. Cilj istraživanja je saznati koji su stvarni životni uvjeti studenata u pogledu troškova studija, smještaja, potrebne financijske potpore i mogućih prepreka za uspješno završavanje studija.

Upitnik EUROSTUDENT mogu ispuniti redoviti ili izvanredni studenti koji trenutno studiraju u Hrvatskoj na preddiplomskoj i diplomskoj razini studija (bilo po predbolonjskom ili bolonjskom programu) na javnim i privatnim visokim učilištima.

Upitniku je moguće pristupiti u razdoblju od 2. do 7. srpnja 2014. Upitnik je u potpunosti anoniman. Podaci (JMBAG i OIB) služe isključivo za pristup upitniku i potvrđivanje statusa studenta. Isti neće biti povezani s pojedinim ispunjenim upitnicima niti s rezultatima istraživanja. Rezultati istraživanja bit će objavljeni krajem 2014. godine.

Za pristup upitniku EUROSTUDENT možete koristiti:

• vlastiti OIB i JMBAG (Jedinstveni matični broj akademskog građana). JMBAG se nalazi na Vašoj studentskoj iskaznici (X-ici) ili u Vašem Indeksu. Više informacija potražite na: http://www.cap.srce.hr/JMBAG.aspx. Vaš JMBAG možete također dobiti u studentskoj službi na Vašem visokom učilištu.

ili

• vlastiti AAI@EduHr identitet. AAI@EduHr identitet imaju svi studenti koji studiraju na visokim učilištima u RH, registriranima u sustavu AAI@EduHr, te isti koriste za pristup: e-učenju, CARNET internetu, internetu u domu. Popis visokih učilišta registriranih u sustavu AAI@EduHr nalazi se na:http://www.aaiedu.hr/aai_status.php.

Ukoliko imate problema prilikom pristupanja upitniku, slobodno nam se obratite putem e-maila na eurostudent@mzos.hr.

Upitniku možete pristupiti na stranici eurostudent.hr

Objavio: Administrator | 16.06.2014.