RasporedStudomatNastavniciKalendarNatječajiMapa webaWebmailPrijava
  Početna   O Veleučilištu  Nastava  Događanja  Aktivnosti  Studenti  KvalitetaErasmus+  Dodatne povezniceUpisi
Studentska veslačka regata
25. listopada 2014. godine Sveučilište u Dubrovniku organiziralo je XV. Međunarodnu studentsku veslačku regatu pod nazivom Semper Primus,  na kojoj su već tradicionalno, nastupile dvije posade Veleučilišta Lavoslav Ružička u Vukovaru, pod vodstvom profesora Dražena Pejića.

Studentice i studenti Veleučilišta natjecali su se u konkurenciji sedam europskih sveučilišta (Wroclaw University of Technology, University of Bologna, Sveučilište u Zagrebu, Sveučilište u Dubrovniku, Sveučilište u Splitu, Sveučilište u Rijeci i Veleučilište Lavoslav Ružička u Vukovaru) od kojih je ukupni pobjednik Sveučilište u Zagrebu.

Muški je osmerac Veleučilišta osvojio peto mjesto dok je ženski  osmerac završio na četvrtom mjestu.

Posada muškog osmerca nastupila je u sastavu: Sven Kuštro, Zvonimir Tvorek, Davor Radić, Dražen Maroševac, Davor Tušek, Adrian Hutz, Bruno Marić, Mario Å poljarić i Josipa Drga (kormilarka).

Posadu  ženskog osmerca činile su: Ivana Horvat, Helena Marković, Vlatka Đanić, Josipa Brataljenović, Matea Trogrlić, Jelena Babić, Dajana Karatović, Anja Sršić i Davor Tušek (kormilar).

Nakon regate domaćini su organizirali završnu svečanost na kojoj su se studenti nastavili družiti sa svim natjecateljima u ugodnoj atmosferi kluba Revelin u staroj jezgri grada Dubrovnika.

 

Objavio: Administrator | 30.10.2014.