RasporedStudomatNastavniciKalendarNatječajiMapa webaWebmailPrijava
  Početna   O Veleučilištu  Nastava  Događanja  Aktivnosti  Studenti  KvalitetaErasmus+  Dodatne povezniceUpisi
Studenti Veleučilišta sudjelovali na radionicama u okviru programa Coca-Colina podrška mladima

 

Trodnevne besplatne radionice obrazovnoga programa Coca-Colina podrška mladima održane su od 24. do 26. listopada prvi put u Vukovaru u Odjelu za mlade "Spajalica", Gradske knjižnice Vukovar. Radionice su usmjerene osnaživanju nezaposlenih mladih vještinama i znanjima koja povećavaju konkurentnost na tržištu rada.

U iznimno uspješnoj prvoj godini provedbe programa osnaženo je 250 mladih u četiri hrvatska grada, a Coca-Cola HBC Hrvatska u ovoj će godini programom obuhvatiti tisuću mladih u različitim gradovima diljem Hrvatske. Uključivanjem što većega broja polaznika Coca-Cola HBC želi nastaviti doprinositi rješavanju jednoga od najvećih društvenih problema - visoke nezaposlenosti mladih - i doprinijeti njihovu ostanku i pronalasku posla u Hrvatskoj. Sudjelovanje u radionicama u okviru projekta Coca-Colina podrška mladima u prošlogodišnjemu je ciklusu pomoglo čak 30 % mladih u pronalasku zaposlenja.

Coca-Cola HBC Hrvatska dio je skupine Coca-Cola HBC koja posluje u 28 država i opskrbljuje tržište od oko 595 milijuna stanovnika. Skupina je proglašena svjetskim predvodnikom u industriji napitaka u sklopu svjetskoga i europskoga Dow-Jonesova indeksa održivoga razvoja, a također je uvrštena i u indeks FTSE4Good. Dionice Coca-Cole HBC uvrštene su u najviši razred Londonske burze, tzv. premium listing (LSE: CCH), a kotiraju i na Atenskoj burzi (ATHEX: EEE). Za dodatne podatke posjetite mrežnu stranicu https://hr.coca-colahellenic.com/hr/

Studenti Veleučilišta "Lavoslav Ružička", sadašnji i alumni, aktivno su sudjelovali na radionicama. Svim sudionicima, riječima podrške obratio se dekan Veleučilišta dr.sc. Željko Sudarić, v. pred., te naglasio kako sporazumom o međusobnoj suradnji Coca-Cola HBC Hrvatska i Veleučilište surađuju već dugi niz godina. 

Objavio: Administrator | 07.11.2018.