RasporedStudomatNastavniciKalendarNatječajiMapa webaWebmailPrijava
  Početna   O Veleučilištu  Nastava  Događanja  Aktivnosti  Studenti  KvalitetaErasmus+  Dodatne povezniceUpisi
U fotofinišu ostale bez medalje!
   Od 19.-21. listopada u organizaciji Sveučilišta u Dubrovniku održana je XIII. međunarodna studentska veslačka regata Semper primus na kojoj su po treći puta sudjelovale dvije posade Veleučilišta Lavoslav Ružička u Vukovaru. Naše su se studentice i studenti natjecali u konkurenciji 8 europskih sveučilišta (Wroclaw University of Technology, Universa Ljubljana, Universa Maribor, Sveučilište u Zagrebu, Sveučilište u Dubrovniku, Sveučilište u Splitu, Sveučilište u Rijeci i Veleučilište Lavoslav Ružička u Vukovaru) od kojih je ukupni pobjednik Sveučilište u Zagrebu koje je slavilo i u muškoj i u ženskoj kategoriji. 

Muški je osmerac Veleučilišta u polufinalnoj utrci na 1201 m osvojio 4. mjesto te je u B finalu izborio 2. mjesto. Ženski je osmerac u napetoj završnici A finala izgubio medalju u fotofinišu. 

Posada muškog osmerca: Marko Matanić, Zvonimir Tvorek, Davor Radić, Igor Å imčik, Davor Tušek, Marino Sarajčev, Bruno Marić, Alen Bekavac, Renata Maričić (kormilarka).

Posada ženskog osmerca: Laura Lisjak, Silvija Haček, Vlatka Đanić, Josipa Brataljenović, Viktoria Jambrišak, Jelena Babić, Dajana Karatović, Anja Sršić, Adrian Hutz (kormilar).

Osim za izgradnju sportskog duha i natjecanje, studenti i studentice iskoristili su vikend u osunčanom Dubrovniku kako bi se po posljednji puta ove godine okupali u toplom Jadranu. 
Objavio: Administrator | 23.10.2012.