RasporedStudomatNastavniciKalendarNatječajiMapa webaWebmailPrijava
  Početna   O Veleučilištu  Nastava  Događanja  Aktivnosti  Studenti  KvalitetaErasmus+  Dodatne povezniceUpisi
Veleučilište „Lavoslav Ružička“ u Vukovaru plasiralo se u Unisport HR futsal ligu osam!

Studenti Vukovara u 1. kolu Unisport HR futsal elitnih kvalifikacija skupine “B”, koje se održalo 17. i 18.12.2019. u Zadru, pobijedili su domaćina Sveučilište u Zadru rezultatom 4:1. Strijelci za Vukovar bili su Dinko Leko x2, Filip Cerovski i Filip Denić. Iako oslabljeni bez dvojice prvotimaca (Dinko Leko i  Žan Drahotusky) u drugom kolu protiv ZŠEM-a odigrali su neodlučeno 1:1. Strijelac za VEVU bio je Filip Denić.

U  3. kolu naši studenti pobijedili su Sveučilište u Rijeci rezultatom 7:3. Strijelci za VEVU bili su Filip Denić, Kristijan Katušić x2, Dinko Leko x2 i Filip Cerovski x2. Tim rezultatom naše veleučilište osvojilo je prvo mjesto na turniru.

Br.

Naziv

UT

P

N

PO

G+

G-

+/-

BOD

1.

Veleučilište u Vukovaru

3

1

1

0

12

5

+7

7

2.

Zagrebačka škola ekonomije i managementa

3

2

1

0

8

2

+6

7

3.

Sveučilište u Zadru

3

1

0

2

7

7

0

3

4.

Sveučilište u Rijeci

3

0

0

2

5

18

-13

0

 

Velike čestitke ekipi VEVU-a na osvojenom prvom mjestu i prolazu u Unisport HR Ligu osam u koju su se još plasirale ekipe “Edward Bernays” Visoka škola za komunikacijski menadžment iz Zagreba, Sveučilište u Zagrebu, Sveučilište u Dubrovniku, Sveučilište u Osijeku, Sveučilište u Splitu, ZŠEM i Sveučilište u Zadru.

Za ekipu Vukovara nastupili su Marko Romić, Žan Drahotusky, Filip Cerovski (cap.), Dinko Leko, Kristijan Katušić, Luka Kovačević, Mihael Arbanas, Matej Uhlarik, Dominik Stuparić, Filip Denić, Tomislav Gredelj i Petar Horvatin.

Voditelj: Dražen Pejić, mag.cin., v.pred.

Objavio: Administrator | 19.12.2019.