RasporedStudomatNastavniciKalendarNatječajiMapa webaWebmailPrijava
  Početna   O Veleučilištu  Nastava  Događanja  Aktivnosti  Studenti  KvalitetaErasmus+  Dodatne povezniceUpisi
Studentski Kros 2019

Povodom Dana sjećanja na žrtvu Vukovara 2019. Sportska udruga studenata Veleučilišta „Lavoslav Ružička“ u Vukovaru organizirala je 20. studenog 2019. Studentski kros u Park šumi „Adica“ u Vukovaru.

Stotinjak studentica i studenata sa sva tri stručna studija: fizioterapije, trgovine i uprave natjecalo se u dvije kategorije - studentice (1.650 metara) i studenti (3.000 metara). Ostvareni su sljedeći rezultati:

 

Studentice:

  1. Ana Martinović (2. godina Fizioterapije) 7.32
  2. Martina Munivrana (1. godina Fizioterapije) 8.36
  3. Ana Kamerla (1. godina Fizioterapije) 8.38


Studenti:

  1. Jovan Đuričić (1. godina Studija trgovine) 11.36
  2. Adam Štefanac (1. godina Fizioterapije) 12.12
  3. Ilija Opua (1. godina Fizioterapije) 12.14
     

Najbolje plasirani studenti ostvarili su pravo nastupa na Državnom studentskom prvenstvu u krosu koji će se održati u proljeće 2020. godine u Zagrebu.
Posebnu nagradu za Fair play od strane tajnika Atletskog kluba „Maraton“ iz Vukovara, profesora  Stjepana Jelice, mag. physioth., v. pred., dobio je student 1. godine Upravnog studija Ivan Marić koji je cijelu utrku (3000 m) pretrčao bez jedne tenisice, a u cilj je ušao kao četvrti, zaostavši samo pet sekundi za trećeplasiranim.


Priznanja odnosno medalje i diplome za prva tri mjesta u muškoj i ženskoj konkurenciji, natjecateljima je uručio dekan Veleučilišta „Lavoslav Ružička“, dr. sc. Željko Sudarić, v. pred. U organizaciji utrke sudjelovali su predsjednik SUSVEVU  Dražen Pejić, mag.cin. v.pred., Stjepan Jelica,  mag. publ. physyoth. i prof. Jure Marić mag.cin.

Kros je održan u otežanim vremenskim uvjetima jer je kompletnu utrku pratila kiša, te su rezultati tim više očekivani.

Objavio: Administrator | 25.11.2019.