RasporedStudomatNastavniciKalendarNatječajiMapa webaWebmailPrijava
  Početna   O Veleučilištu  Nastava  Događanja  Aktivnosti  Studenti  KvalitetaErasmus+  Dodatne povezniceUpisi
Mogućnost objave stručno-znanstvenih radova

I veleučilišni nastavnici mogu odsad poslati svoja priopćenja i stručno-znanstvene radove na neovisnu ocjenu (review) dva stručnjaka radi moguće objave u mrežnome Časopisu međunarodnih tiskovina (Journal of International Publications), kojega uređuje bugarski Info Invest Ltd. Časopis od 2010. ima potrebnu američku znanstvenu ubilježbu u EBSCO-u (v. http://www.ebscohost.com), a njegovo uredništvo čine priznati stručnjaci iz država EU te pridružene RH, SRB i Turske, kao i inozemni sveučilišni nastavnici i predavači iz Japana, Rusije, SAD-a i dr.

Rad na engleskome jeziku u PDF-u ne smije biti dosad objelodanjen, mora biti pisan i oblikovan prema priloženim uputama, ne smije biti kraći od sedam niti duži od 20 str. (usp. http://science-journals.eu/eng/index.html), a za njegovu prvu objavu potrebno je platiti pristojbu od 150,00 €.

 

Tražena predmetna područja usporediva i s djelatnošću Veleučilišta Lavoslava Ružičke u Vukovaru su gospodarstvo i poslovanje (ISP: EB, Vol. 5, ISSN: 1313-2555, http://science-journals.eu/economy/index.html), obrazovanje (ISP: EA, Vol. 8, ISSN: 1313-2571, http://science-journals.eu/edu/index.html) te strani jezici (ISP: LIS, Vol. 5, ISSN: 1313-2547, http://science-journals.eu/lis/index.html).

Objavio: Tihomir Živić | 29.11.2011.