RasporedStudomatNastavniciKalendarNatječajiMapa webaWebmailPrijava
  Početna   O Veleučilištu  Nastava  Događanja  Aktivnosti  Studenti  KvalitetaErasmus+  Dodatne povezniceUpisi
Rukometaši izborili "FINAL-FOUR", a nogometaši ligu osam!

Rukomet

U Osijeku su 23. siječnja 2019. odigrane utakmice poluzavršnice Državnog studentskog prvenstva skupine B u rukometu!

S dvama upisanim pobjedama, najuspješnija je bila domaća momčad Sveučilišta Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, dok su naši studenti drugoplasirani. Predstavnici Sveučilišta u Splitu, ostali su bez bodova s dva upisana poraza.

 

Veleučilište "Lavoslav Ružička" u Vukovaru - Sveučilište u Splitu  23:19 (9:12)

Veleučilište u Vukovaru: Renato Ćrić 4, Robert Marković 9, Mihaljević Rene 4, Goran Babac 2, Igor Franic 3, Ivan Lasić 1, Dino Vlašić, Teo Volarević, Renato Luketić, Boris Polchert, Zvonimir Ostajmer, Matej Paulenka. Voditelj: Dražen Pejić, mag.cin., v.pred.

 

Sveučilište u Osijeku - Veleučilište "Lavoslav Ružička" u Vukovaru 25:21 (15:12)

Veleučilište u Vukovaru: Robert Marković 10, Renato Ćrić 3, Ivan Lasić 3, Rene Mihaljević 2, Dino Vlašić 1, Goran Babac 1, Renato Luketić 1, Teo Volarević, Matej Paulenka, Boris Polchert i Zvonimir Ostajmer. Voditelj: Dražen Pejić, mag.cin., v.pred.

Naši studenti i Osječani su ovim plasmanom izborili nastup na UniSport HR Finalsima, gdje ih čekaju momčadi Sveučilišta u Zagrebu i Sveučilišta u Rijeci!

Futsal

U Zagrebu su 29. i 30. siječnja 2019. održane završne kvalifikacije u skupini "A" za UniSport HR Futsal Ligu 2018./2019.  Nakon šest odigranih utakmica u kojima su sudjelovale ekipe Tehničkog veleučilišta u Zagrebu, Veleučilišta u Karlovcu, Sveučilišta u Zadru i našeg Veleučilišta "Lavoslava Ružičke" u Vukovaru  napokon su poznati svi sudionici  UniSport HR Futsal Lige 2018./2019. Najuspješnijom u skupini "A" pokazala se momčad Sveučilišta u Zadru s maksimalnim učinkom i devet osvojenih bodova. Drugo mjesto pripalo je Tehničkom veleučilištu u Zagrebu sa šest, a treće našem Veleučilištu "Lavoslav Ružička" u Vukovaru s tri osvojena boda. Veleučilište u Karlovcu je ostalo na posljednjem mjestu bez upisanih bodova.

Ligu igra ukupno osam ekipa, a najbolje četiri momčadi igraju "final-four" turnir u sklopu UniSport Finalsa koji će se održati od 16. do 19. svibnja 2019. u Rovinju.

Svoja su mjesta u ligi, prošlogodišnjim osvajanjem odličja, već rezervirale momčadi Sveučilišta u Osijeku, Sveučilišta u Zagrebu i Sveučilišta u Splitu. Ostalih pet mjesta kroz dva kruga kvalifikacija  izborile su momčadi Sveučilišta u Zadru, Zagrebačka škola ekonomije i menadžmenta, Tehničkog veleučilišta u Zagrebu, Veleučilišta u Požegi te naše Veleučilište "Lavoslav Ružička" u Vukovaru.

Za ekipu Veleučilišta "Lavoslav Ružička" u Vukovaru nastupili su: Martino Bataković, Tomislav Gredelj, Marin Ergović, Filip Denić, Filip Cerovski(cap.), Kristijan Katušić, Borna Marinković, Matej Uhlarik, Dejan Mitrović, Žan Drahotusky i Dino Vuknić.

Voditelj: Dražen Pejić, mag.cin., v.pred.

Objavio: Administrator | 01.02.2019.