RasporedStudomatNastavniciKalendarNatječajiMapa webaWebmailPrijava
  Početna   O Veleučilištu  Nastava  Događanja  Aktivnosti  Studenti  KvalitetaErasmus+  Dodatne povezniceUpisi
Posjeta Visoke škole Nikola Å ubić Zrinski

U četvrtak, 16. srpnja 2015. godine u posjetu Veleučilištu "Lavoslav Ružička" u Vukovaru bili su dr.sc. Ivica Katavić, dekan Visoke škole Nikola Å ubić Zrinski i Vitomir Tafra, mag. oec. predsjednik Uprave i osnivač Obrazovne skupine Zrinski u čijem sastavu su: Visoka škola za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje Nikola Å ubić, Zrinski, Pučko otvoreno učilište Petar Zrinski, Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski, Učenički servis - Posrednik za povremeni rad redovitih učenika i Inovacijsko razvojni centar Zrinski.

Naše Veleučilište s Visokom školom za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje Nikola Å ubić Zrinski ima potpisan Sporazum o obrazovnoj, znanstvenoj, stručnoj i tehničkoj suradnji. Budući da je Visoka škola postigla značajan rast po broju studenata, nastavnog i nenastavnog osoblja te ekspanziju akademskih programa i znanstveno - stručnih istraživačkih radova, djelatnicima Veleučilišta prezentirali su svoja dostignuća. Predstavljene su sve mogućnosti korištenja "digitalne referade" s ciljem unaprjeđenja kvalitete rada na Veleučilištu te su podijeljeni materijali s najčešćim pitanjima u svezi s online nastavom na Visokoj školi Nikola Å ubić Zrinski.

Nakon prezentacije dogovoreni su daljnji oblici suradnje, razmijenjena su iskustva dugogodišnjeg rada obje ustanove te se raspravljano o aktualnim pitanjima i problemima sve s ciljem poboljšanja i unaprjeđenja kvalitete rada Veleučilišta.
Objavio: Administrator | 20.07.2015.