RasporedStudomatNastavniciKalendarNatječajiMapa webaWebmailPrijava
  Početna   O Veleučilištu  Nastava  Događanja  Aktivnosti  Studenti  KvalitetaErasmus+  Dodatne povezniceUpisi
Čestitamo! - nogometašice Veleučilišta Vukovar druge, a studenti četvrti na Državnom studentskom prvenstvu
 

Sveučilište u Splitu bilo je od 16. do 18. lipnja 2018. domaćin UniSport prvenstva Hrvatske u nogometu za akademsku 2017./2018. god. Natjecanje se održalo u muškoj i ženskoj konkurenciji te je sudjelovalo preko 100 studenata i studentica s 5 visokoškolskih ustanova.

 

STUDENTI:


U konkurenciji studenata nastupalo je 5 ekipa koje su bile raspoređene u dvije skupine po dvije i tri ekipe i igralo se po sistemu "svako sa svakim". Najbolje ekipe iz skupina su igrale finalnu utakmicu dok su drugoplasirane ekipe iz skupina igrale za 3.mjesto.

 Sudionici natjecanja:

 

"A" - skupina:

1. Sveučilište u Zagrebu

2. Veleučilište "Lavoslav Ružička" u Vukovaru

3. VERN

"B" - skupina:

1. Tehničko veleučilište u Zagrebu

2. Sveučilište u Splitu

U prvom kolu pobijedili smo ekipu VERN-a rezultatom 4:0 (2:0). Strijelci za Vukovar bili su Dino Jurica Ivančan s dva pogotka kao i Matej Uhlarik također s dva zgoditka. Istoga dana odigrali smo i drugu utakmicu u skupini i izgubili od ekipe Sveučilišta u Zagrebu rezultatom 3:0 (0:0).

Kao drugoplasirani u skupini igrali smo utakmicu za treće mjesto te u zadnjim sekundama nesretno izgubili od TVZ-a rezultatom 2:1 (1:1).

Za ekipu Vukovara nastupili su:  Domagoj Jukić, Ivan Korkutović, Filip Cerovski, Fabijan Petričević, Sebastijan Petričević (cap.), Mateo Kramečak, Marin Galik, Ivan Đurković, Tomislav Smojvir,  Žan Drahotusky, Matej Uhlarik, Ivan Žulj, Hrvoje Kampić, Miroslav Zetaić Jerko Modrić, Dino Jurica Ivančan.STUDENTICE:


U konkurenciji studentica nastupile su samo dvije ekipe. Zbog termina natjecanja (vrijeme ispitnih rokova) u zadnji trenutak otkazale su ekipe Osijeka i Zagreba. U "finalnoj" utakmici ekipa Sveučilišta u Splitu pobijedila je našu ekipu Veleučilišta "Lavoslav Ružička" u Vukovaru rezultatom 6:1 (5:1). Strijelac za našu ekipu bila je Lidija Bošnjak.
Za ekipu Vukovara nastupile su: Ana Orešković, Iva Maganić, Lidija Bošnjak (cap.), Maja Begić, Asja Cesar, Mirna Cindrić, Klara Jambriško, Viktorija Tuksar, Kristina Gelo, Martina Ilić, Ivana Antunović, Matea Trogrlić i Nikolina Novoselac.
Voditelj ekipa na  natjecanju bio je Dražen Pejić, mag.cin., v.pred.


Konačni poredak:


Studenti:

1. Sveučilište u Splitu
2. Sveučilište u Zagrebu
3. Tehničko veleučilište u Zagrebu

4. Veleučilište "Lavoslav Ružička" u Vukovaru

5.VERNStudentice:
1. Sveučilište u Splitu
2. Veleučilište "Lavoslav Ružička" u Vukovaru

 

Objavio: Administrator | 21.06.2018.