RasporedStudomatNastavniciKalendarNatječajiMapa webaWebmailPrijava
  Početna   O Veleučilištu  Nastava  Događanja  Aktivnosti  Studenti  KvalitetaErasmus+  Dodatne povezniceUpisi
Rukometaši na Unisport Finalsima

Rukomet (M)

Najveće iznenađenje ovogodišnjeg studentskog natjecanja u rukometu ostvarila je naša muška rukometna reprezentacija. Nakon osvajanja prvog mjesta u kvalifikacijama prošlog mjeseca u Osijeku, na poluzavršnici državnog studentskog prvenstva koje je održano 9. svibnja u Zagrebu naša ekipa osvojila je drugo mjesto te tako stekla pravo nastupa na Unisport Finalsima u Rovinju koje će se održati od 27. do 30. svibnja 2018.

Rezultati utakmica odigranih u dvorani "Martinovka" u Zagrebu su sljedeći:
1.    Sveučilište u Zagrebu
2.    Veleučilište u Vukovaru
3.    Sveučilište u Splitu

Rezultati utakmica odigranih u isto vrijeme u sportskoj dvorani "Kozala":
1.    Sveučilište u Rijeci
2.    Sveučilište u Osijeku
3.    Sveučilište VERN

Polufinale će se odigrati u Rijeci, a parovi su: Osijek - Zagreb i Vukovar - Rijeka.
Za ekipu Vukovara nastupili su: Rene Mihaljević, Boško Polhert (cap.), Boris Polchert, Dino Janković, Stjepan Kovač, Dino Vlašić, Igor Franić, Renato Ćrić, Robert Marković, Goran Babac i Ivan Lasić.
Voditelj ekipe: Dražen Pejić, mag. cin., v. pred.

Odbojka (Ž)


Dana, 8. svibnja 2018. u Sportskoj dvorani "Bojan Stranić" u Zagrebu održana je poluzavršnica državnog studentskog prvenstva u odbojci za studentice. Naše odbojkašice bile su u skupini s ekipama Sveučilišta u Splitu i Sveučilišta u Zagrebu. Iako su pružile dobru igru i u prvoj i drugoj utakmici, upisale su dva poraza protiv ekipa za koje većinom nastupaju prvoligaške igračice.
Ovim je nastupom završila sezona naših studentica za koju možemo reći da je bila uspješna jer su prošli mjesec osvojile drugo mjesto na natjecanju "UniSport Play" u Varaždinu.
Na poluzavršnici u Zagrebu  za ekipu Veleučilišta u Vukovaru nastupile su:
Matea Rajković (cap.), Valentina Đapić, Angela Mujan, Kristina Gelo, Viktorija Tuksar, Gabriela Stražanac, Ivana Žalac, Maja Begić i Rea Česir.
Voditelj ekipe: Dražen Pejić, mag. cin., v. pred.

Rukomet (Ž)

Svoj premijerni nastup na Unisport HR natjecanjima imale su studentice rukometašice Vukovara. One su zajedno s ekipama Sveučilišta u Zagrebu i Sveučilišta u Osijeku nastupile na poluzavršnici državnog studentskog prvenstva koje se održalo 9. svibnja 2018. u dvorani "Martinovka" u Zagrebu. U obje utakmice su poražene iako su pružile jak otpor favoriziranim ekipama Osijeka i Zagreba u čijim redovima nastupa čitav niz prvoligaških igračica. Za našu mladu ekipu ovo natjecanje je poslužilo za stjecanje iskustva koje je uz kvalitetu neophodno za neki veći plasman.
Za ekipu Vukovara nastupile su: Martina Majkovčan, Iva Maganić, Patricia Bajsar, Asja Cestar (cap.), Lea Pavlović, Lara Juričić, Sandra Tomić, Mirna Cindrić, Melissa Maršal i Martina Ilić.
Voditelj ekipe: Dražen Pejić, mag. cin., v. pred.

Čestitamo našim studentica, studentima i voditelju ekipa!

Objavio: Administrator | 15.05.2018.