RasporedStudomatNastavniciKalendarNatječajiMapa webaWebmailPrijava
  Početna   O Veleučilištu  Nastava  Događanja  Aktivnosti  Studenti  KvalitetaErasmus+  Dodatne povezniceUpisi
Futsal reprezentacija VEVU-a ponovila prošlogodišnji uspjeh

Utakmicama šestog i sedmog kola, održanima 18. travnja 2018. u Zagrebu i Vukovaru, završen je ligaški dio natjecanja UniSport Futsal Lige te su konačno poznati svi sudionici Unisport Finalsa na kojima će se odlučiti o tituli državnog prvaka za ak. god. 2017./2018. Na Finalsima koji će se održati od 27. do 30. svibnja u Rovinju, nastupiti će četiri najbolje plasirane ekipe u ligi, a to su Sveučilište u Splitu s osvojenih 19 bodova, zatim Sveučilište u Osijeku koje je osvojilo 13 bodova isto kao i naše Veleučilište "Lavoslav Ružička" u Vukovaru, te na kraju Sveučilište u Zagrebu  s 12 bodova. Sukladno tome, prva polufinalna utakmica na UniSport Finalsima bit će ona između Sveučilišta u Splitu i Sveučilišta u Zagrebu, dok će se u drugoj susresti naše Veleučilište "Lavoslav Ružička" u Vukovaru i Sveučilište u Osijeku..

 

U Sportskoj dvorani "Borovo" u Vukovaru pred otprilike stotinjak gledatelja odigrane su 4 utakmice između ekipa Å ibenika, TVZ-a, Zagreba i Veleučilišta Vukovar. Naša ekipa uvjerljivo je pobijedila Tehničko Veleučilište u Zagrebu rezultatom 6:3 i Veleučilište u Å ibeniku sa 7:4.

.

UniSport Futsal liga u ovom se formatu održava četvrtu godinu i predstavlja jednu od perjanica hrvatskog akademskog sporta - kako sportskom, tako i organizacijskom smislu. U samim pretkvalifikacijama i kvalifikacijama za futsal ligu sudjelovale su 32 ekipe što samo po sebi govori koliki je  ogroman uspjeh plasman na Finalse.

Poredak:

Por

Ekipa

Uta

Bod

+/-

1

Sveučilište u Splitu

7

19

+23

2

Sveučilište u Osijeku

7

13

+15

3

Veleučilište "Lavoslava Ružičke" u Vukovaru

7

13

+4

4

Sveučilište u Zagrebu

7

12

+4

5

Veleučilište U Å ibeniku

7

7

-10

6

Sveučilište VERN

7

6

-8

7

Tehničko Veleučilište u Zagrebu

7

5

-8

8

Veleučilište u Slavonskom Brodu

7

2

-22

 

 

U svakom slučaju očito je kako uzbuđenja i dobrih utakmica svakako neće nedostajati u Rovinju, koji će tijekom UniSport Finalsa - od 27. do 30. svibnja  okupiti preko 800 studenata koji će se uz futsal natjecati još u košarci, rukometu, odbojci,  tenisu, stolnom tenisu i šahu.

Za ekipu Vukovara nastupili su: Ognjen Tovilović, Karlo Majtanić (cap.), Drago Lovrić, Borna Marinković, Fabijan Petričević,Mislav Salopek, Matej Uhlarik, Stjepan Ergović Filip Cerovski, Borna Marinić, Ivan Storjak ,Sebastijan Petričević,Kristijan Katušić i Ivan Đurković.

Voditelj ekipe: Dražen Pejić, mag.cin., v.pred.


Objavio: Administrator | 26.04.2018.