Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
Opći podaci
Tijela veleučilišta 
Zakoni, uredbe, Statut i pravilnici 
Tajništvo 
Ustrojstvo
Obavijesti dekanata 
Mediji o Veleučilištu 
Natječaji 
O Lavoslavu Ružički 
Nastavnici 
Pristup informacijama 
Zaštita osobnih podataka 
Programski ugovori 
PROMO 
Studij Fizioterapije
Studij Preventivne Fizioterapije
Studij Trgovine
Upravni studij
Upisi
Izdavačka djelatnost
Računalna podrška 
Obrazac evidencije o održanoj nastavi 
Obrasci za putni nalog i memorandum Velečilišta 
Kalendar nastave
Tribine i predavanja 
Posjete 
Promocije 
Ostalo 
Konferencije - obavijesti 
Međunarodna konferencija - Razvoj javne uprave 
Međunarodni znanstveno-stručni skup "Fizioterapija u sportu, rekreaciji i wellnessu" 
2. International Conference Economic Integration 2019 
5. Međunarodna znanstveno-stručna konferencija CRODMA 2020 
Međunarodna znanstveno-stručna studentska konferencija SKEI 
Izgradnja studentskog doma u Vukovaru 
Studentski poduzetnički inkubator 
Centar za sportsku dijagnostiku i rekreaciju 
Centar za cjeloživotno učenje 
Tečajevi stranih jezika 
Projekti 
International Cooperation / Međunarodna suradnja
ERASMUS +
CEEPUS 
Centar za studentski standard - Student servis
Studentski dom "Leopold" 
Savjetodavna potpora
Studentski zbor 
Obavijesti 
Obrasci 
Sport 
Akademsko veslanje 
Stipendije 
Sportska udruga studenata 
ALUMNI 
Odbor za kvalitetu
Dokumentacija SOK-a
Izvješća 
Obavijesti 
Sustav za e-učenje - MERLIN 
Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta 
Agencija za znanost i visoko obrazovanje 
Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih 
Agencija za mobilnost i programe EU 
Studentski dom Leopold 
Ostvarivanje prava prednosti pri zapošljavanju  
Knjižnica 
Sindikat 
Tko je tko u znanosti 
Hrvatski dom Vukovar 
Gradska knjižnica Vukovar 
Grad Vukovar 
CARNet 
Nastavnički portal 
X-ica, stanje računa 
RasporedStudomatNastavniciKalendarNatječajiMapa webaWebmailStep-UpPrijava
  Početna   O Veleučilištu  Nastava  Događanja  Aktivnosti  Studenti  KvalitetaErasmus+  Dodatne povezniceUpisi
Å ahistice ostvarile završnicu, a odbojkašice poluzavršnicu!


U Varaždinu su od 19. do 22. travnja 2018. završena studentska sportska kvalifikacijska natjecanja u sklopu UniSport Play-a. Tijekom četiri dana preko 300 studenata i studentica iz 17 hrvatskih sveučilišta, veleučilišta i drugih visokoškolskih ustanova natjecalo se u pet sportova kako bi izborili nastup na državnom natjecanju UniSport Finals koji će se ove godine održati u Rovinju od 27. do 30. svibnja.


U Varaždinu su nastupili studenti i studentice iz Sveučilišta u Dubrovniku, Sveučilišta u Splitu, Sveučilišta u Zadru, Sveučilišta u Rijeci, Sveučilišta u Osijeku, Veleučilišta u Karlovcu, VERN-a, Veleučilišta u Slavonskom Brodu, Sveučilišta Sjever, Tehničkog veleučilišta u Zagrebu, Sveučilišta u Puli, Zagrebačke škole ekonomije i menadžmenta, Veleučilišta u Požegi, Međimurskog veleučilišta u Čakovcu, Veleučilišta u Karlovcu, Veleučilišta u Gospiću te našeg Veleučilišta "Lavoslav Ružička" u Vukovaru. Natjecali su se u  stolnom tenisu, šahu, tenisu, odbojci i futsalu.


U šahu, u muškoj konkurenciji se na državno natjecanje plasirala, kao najbolja ekipa Sveučilišta u Osijeku, zatim Sveučilišta u Rijeci, Tehničkog veleučilišta u Zagrebu i Sveučilište u Zadru. Naši šahisti, u sastavu Stefan Marković, Leon Hranić i Hrvoje Kampić, osvojili su 5 mjesto.  Najbolje šahistice bile su iz Sveučilišta u Osijeku, zatim Sveučilišta u Zadru, Tehničkog veleučilišta u Zagrebu i našeg Veleučilišta Vukovar. Osvojenim 4. mjestom studentice Martina Suvala, Klaudija Jurić i Ivana Antunović izborile su odlazak na Unisport Finalse u Rovinj.


U tenisu, u muškoj konkurenciji prva je bila ekipa Sveučilišta u Zagrebu, zatim Tehničkog veleučilišta u Zagrebu, Sveučilišta u Osijeku i Sveučilišta u Rijeci. U ženskoj konkurenciji prva je bila ekipa Sveučilišta u Rijeci, zatim Tehničkog veleučilišta iz Zagreba, Sveučilišta u Zadru i Veleučilišta u Požegi. Muška ekipa Vukovara osvojila je 7. mjesto, a nastupila je u sastavu Jerko Modrić i Tomislav Smojvir, dok su za žensku ekipu nastupile Asja Cestar i Ana Knezović koje su osvojile 5. mjesto..


U stolnom tenisu, u muškoj konkurenciji prva je bila ekipa Sveučilišta u Rijeci, zatim Tehničkog veleučilišta u Zagrebu, Sveučilišta u Dubrovniku i Sveučilišta u Zadru. Studenti Vukovara u sastavu Nikola Lukić, David Mitić i Marko Željko Kalac osvojili su 6.mjesto, dok je  u ženskoj konkurenciji prva bila ekipa Sveučilišta u Zadru, zatim Sveučilišta u Osijeku, Tehničkog veleučilišta u Zagrebu i Sveučilišta Sjever. Studentice Vukovara nastupile su u sastavu Iva Maganić i Maja Begić.


U ženskoj odbojci natjecalo se 9 ekipa, a najbolji rezultat ostvarila je ekipa iz Sveučilišta u Zadru koja je našu ekipu Vukovara u finalu pobijedila rezultatom 2:0  (25:17, 25:22). Do finala naša ekipa redom je pobjeđivala ekipe Sveučilišta Sjever (25.9, 25:11), ZÅ EM-a (25:17, 25:14) i Veleučilišta u Požegi (25:11, 25:4). Osvojenim drugim mjestom odbojkašice su stekle pravo nastupa na poluzavršnici državnog studentskog prvenstva koje će se održati 8. svibnja u Zagrebu, a nastupile su u sastavu: Marina Zečević, Višnja Samardžić, Martina Ilić, Viktorija Tuksar, Angela Mujan, Kristina Gelo, Gabriela Stražanac (cap.), Valentina Đapić i Rebecca Matak.


U futsalu je u sklopu UniSport Play natjecanja održana završnica UniSport Kupa. Na tom natjecanju naše veleučilište nije imalo predstavnika. Prvo mjesto osvojila je ekipa Veleučilišta u Karlovcu, druga je bila ekipa Veleučilišta iz Slavonskog Broda, treća Sveučilišta u Zadru, zatim slijede ekipe Međimurskog veleučilišta, Veleučilišta u Gospiću i Sveučilišta Sjever.


Voditelj svih ekipa na natjecanju bio je Dražen Pejić, mag. cin., v. pred.


Više informacija možete pogledati na: https://www.unisport.hr/hr/opcenito/vijesti/unisport-play-novo-natjecanje-za-studente-sportase

 

Objavio: Administrator | 24.04.2018.