RasporedStudomatNastavniciKalendarNatječajiMapa webaWebmailPrijava
  Početna   O Veleučilištu  Nastava  Događanja  Aktivnosti  Studenti  KvalitetaErasmus+  Dodatne povezniceUpisi
Krenula Unisport futsal liga

Veleučilište u Slavonskom Brodu bilo je domaćin prva tri kola ovogodišnje UnisportHR futsal lige koja su se odigrala 27. i 28. veljače u S.R.C. Vijuš. U Futsal ligu su se kroz kvalifikacije plasirale najbolje ekipe s osam visokih učilišta iz Republike Hrvatske. Osim domaćina Veleučilišta u Slavonskom Brodu, nastupile su ekipe Sveučilišta u Zagrebu, Sveučilišta u Osijeku te naše Veleučilište "Lavoslav Ružička" u Vukovara. Preostale četiri ekipe koje su se plasirale u ligu osam, Sveučilište u Splitu , Veleučilište u Å ibeniku, Tehničko veleučilište iz Zagreba i Sveučilište VERN također su odigrali prva tri kola u istom terminu u Splitu.

Svi ljubitelji futsala i akademskog sporta u Slavonskom Brodu mogli su uživati u sjajnim i uzbudljivim utakmicama u kojima se vidjelo kako ove godine neće biti izrazitog favorita već će gotovo sve momčadi do zadnjeg kola voditi bitku za plasman među četiri najbolja i Unisport finalse koji će se održati  krajem svibnja 2018. u Zadru.

U  prvom kolu UniSport futsal lige pobijedili smo domaćine, Slavonski Brod sa 5:0 (2:0). Strijelci za Vukovar bili su: Fabijan Petričević x3, Filip Cerovski i Kristijan Katušić.

U drugom kolu poraženi smo od Osijeka 5:1 (Strijelac: Borna Marinković) dok smo u trećem kolu remizirali sa Zagrebom 2:2.(Strijelci: Drago Lovrić i Filip Cerovski). Pred nama su još četiri ligaška kola koja će se održati u Zagrebu (13. i 14. ožujka) i Vukovaru (17. i 18. travnja), ne sumnjamo da nas očekuje još mnogo napetih i kvalitetnih dvoboja. 

Za ekipu Vukovara nastupili su: Mislav Salopek, Hrvoje Cicvarić, Drago Loverić, Filip Cerovski, Matej Uhlarik, Fabijan Petričević, Sebastijan Petričević, Borna Marinković, Borna Marinić, Žan Drahotusky, Domagoj Komadina, Dejan Mitrović, Ivan Đurković, Ivan Keškić i Kristijan Katušić.

Voditelj: Dražen Pejić, mag. cin., v. pred.

Rezultati:
1. kolo

Å ibenik - Split 2:6

Slavonski Brod - Vukovar 0:5

Osijek - Zagreb  1:1

TVZ - VERN 1:3


2. kolo

Vukovar - Osijek 1:5

Slavonski Brod - Zagreb 4:4

Å ibenik - VERN 4:3

Split -TVZ 5:3


3. kolo

Vukovar - Zagreb 2:2

Osijek - Slavonski Brod 1:1

Split - VERN 3:1

TVZ - Å ibenik 3:3

Objavio: Administrator | 04.03.2018.