RasporedStudomatNastavniciKalendarNatječajiMapa webaWebmailPrijava
  Početna   O Veleučilištu  Nastava  Događanja  Aktivnosti  Studenti  KvalitetaErasmus+  Dodatne povezniceUpisi
Program za cjeloživotno učenje: Grundtvig

Kao ustanova koja u svojoj djelatnosti ima i opće obrazovanje odraslih uz promicanje sustava cjeloživotnog učenja, i Veleučilište Lavoslava Ružičke može sudjelovati u Grundtvigu, namijenjenom nastavnom i nenastavnom ustanovnom visokoobrazovnom osoblju. Na taj način krajnjim korisnicima pružena je mogućnost stjecanja novih znanja i vještina te stručnog usavršavanja i umrežavanja unutar država EU, čime im se povećava ne samo ravnopravna zapošljivost na tržištu rada već i kakvoća života u zrelijoj dobi.

 

S tim u vezi, provedbena hrrvatska Agencija za mobilnost i programe EU raspisala je novi natječaj za djelatnosti tijekom iduće 2012. god. (usp. http://www.mobilnost.hr/index.php?id=463). Prije prijave svakako pogledajte i priložena Nacionalna pravila za prijavitelje.

 

Uz to, Grundtvigov seminar talijanske nevladine udruge Work in Progress (usp. http://workinprogress-wip.eu/) u Pragu bit će održan od ponedjeljka do srijede, 02. do 11. siječnja 2012., a u Lisabonu od ponedjeljka do subote, 09. do 14. srpnja 2012.

 

Podsjećamo: Grundtvig podupire i djelatnosti poput dragovoljnog pomaganja u ustanovama koje skrbe o starijim i nemoćnim osobama, a tijekom 2012. prijaviteljima će na raspolaganju biti sredstva u iznosu oko 2 mil. kn. Prijavni rok za stručno usavršavanje istječe u ponedjeljak, 16. siječnja 2012.

Objavio: Tihomir Živić | 09.12.2011.