RasporedStudomatNastavniciKalendarNatječajiMapa webaWebmailPrijava
  Početna   O Veleučilištu  Nastava  Događanja  Aktivnosti  Studenti  KvalitetaErasmus+  Dodatne povezniceUpisi
Sporazum o suradnji sa Coca-Cola HBC Hrvatska d.o.o.

Na Veleučilištu "Lavoslav Ružička" u Vukovaru 01. srpnja 2014. potpisan je Sporazum o suradnji sa Coca-Colom HBC Hrvatska d.o.o.

Coca-Cola je diljem svijeta sinonim uspješne tvrtke čiji se proizvodi nalaze na samom vrhu ljestvice omiljenih proizvoda mnogih generacija potrošača. Coca-Cola već gotovo pola stoljeća vlastitom proizvodnjom, radnim mjestima u svojemu sustavu, suradnjom s mnogim lokalnim dobavljačima te partnerstvom s kupcima i lokalnom zajednicom daje znatan doprinos hrvatskom gospodarstvu i društvu, što je čini lokalnom, hrvatskom tvrtkom.

Prva bočica Coca-Cole u Republici Hrvatskoj proizvedena je 17.rujna 1968. godine u Zagrebu. Od tada do danas Coca-Cola je neizostavni dio hrvatske svakodnevice i sastavni dio hrvatskog društva.

Veleučilište i Coca-Cola surađivat će u: nastavnoj i stručnoj suradnji, organiziranju stručnih skupova o temama od zajedničkog interesa, suradnji u izvođenju stručne prakse studenata Studija trgovine te drugim oblicima suradnje od zajedničkog interesa.

Sporazum je  potpisan od Mircea Draja, glavnog direktora Coca-Cole HBC Hrvatska i Coca-Cole HBC B-H Sarajevo i v.d. dekanice mr.sc. Sandre Mrvica Mađarac, a u ime Coca-Cole susretu su bili nazočni Stijepan Petrović, rukovoditelj prodaje za istočnu Hrvatsku i Ivan Zdjelar , te sa Veleučilišta "Lavoslav Ružička " u Vukovaru mr.sc. Željko Sudarić, pred.

Objavio: Administrator | 03.07.2014.