Raspored Studomat Nastavnici Kalendar Natječaji Mapa weba WebmailPrijava
  Početna   O Veleučilištu  Nastava  Događanja  Aktivnosti  Studenti  KvalitetaErasmus+  Dodatne povezniceUpisi
Vukovarsko Veleučilište najveće iznenađenje turnira u Splitu
Sveučilište u Splitu bilo je domaćin prva tri kola ovogodišnje UnisportHR futsal lige koja su se odigrala 14. i 15. ožujka u S.R.C. Gripe. U Futsal ligu su se kroz kvalifikacije plasirale najbolje ekipe s osam visokih učilišta iz Republike Hrvatske. Osim domaćina Sveučilišta u Splitu, nastupali su aktualni državni i europski prvaci Sveučilište u Zagrebu, zatim europski prvaci iz 2015., Veleučilište Vern, Veleučilište Baltazar  iz Zaprešića, Sveučilište iz Osijeka, Sveučilište iz Dubrovnika, Sveučilište iz  Zadra  te naše Veleučilište „Lavoslav Ružička“ iz Vukovara.

Svi ljubitelji futsala i akademskog sporta mogli su uživati u sjajnim i uzbudljivim utakmicama koje su prenošene uživo na youtube live stream kanalu UniSportHR u kojima se vidjelo da ove godine neće biti izrazitog favorita već će gotovo sve momčadi do zadnjeg kola voditi bitku za plasman među četiri najbolja i Unisport Finalse koji će se održati  krajem svibnja u Biogradu na moru.

Možemo slobodno reći kako je naša ekipa napravila najveće iznenađenje turnira pobijedivši favorizirane ekipe i prošlogodišnje ekipe s Finalsa, ekipe Sveučilišta u Zadru 3:1 (strijelci Dragio Lovrić x2, Sebastijan Petričević) kao i ekipu domaćina Sveučilišta u Splita 5:3 ( strijelci: Drago Lovrić x3, Karlo Majtanić i Sebastijan Petričević). Nažalost, za još jedno iznenađenje nije bilo snage te smo treću utakmicu izgubili od europskih i državnih prvaka Sveučilišta u Zagrebu 7:1 (strijelac: Karlo Majtanić).

Pred nama su još četiri ligaška kola koja će se održati u Vukovaru (28. i 29. ožujka) i Zagrebu (18. i 19.travnja) te ne sumnjamo da nas očekuje još mnogo napetih i kvalitetnih dvoboja. 

Rezultati:

1.KOLO

BALTAZAR – VERN (2:3)
ZAGREB – SPLIT (1:2)
ZADAR – VUKOVAR (1:3)
OSIJEK – DUBROVNIK (3:1)

2.KOLO

BALTAZAR – OSIJEK (3:2)
ZADAR – ZAGREB (6:2)
DUBROVNIK – VERN (2:4)
VUKOVAR – SPLIT (5:3)

3.KOLO

SPLIT – ZADAR (3:2)
DUBROVNIK – BALTAZAR (3:5)
ZAGREB – VUKOVAR (7:1)
OSIJEK – VERN (0:3)


Poredak

Ekipa

Utakmica

Bodovi

+/-

1

VERN

3

9

+6

2

Baltazar

3

6

+2

3

Split

3

6

0

4

Vukovar

3

6

-2

5

Zadar

3

3

+1

6

Zagreb

3

3

+1

7

Osijek

3

3

-2

8

Dubrovnik

3

0

-6Snimke utakmica protiv Zadra i Splita možete pogledati na linkovima:

https://www.youtube.com/watch?v=5cWi_184lA4

https://www.youtube.com/watch?v=KLGiR8KGdKY

 

Za ekipu Veleučilišta „Lavoslav Ružička“ u Vukovaru igrali su: Toni Maričić, Andreas Živković, Karlo Majtanić, Drago Lovrić, Sebastijan Petričević, Fabijan Petričević, Ivan Storjak, Denis Kubica, Matej Marinović, Josip Grbanović, Ivan Đurković, Ivan Kujundžija i Filip Cerovski. Voditelj ekipe: Dražen Pejić, mag. cin., v. pred.

Objavio: Administrator | 21.03.2017.