RasporedStudomatNastavniciKalendarNatječajiMapa webaWebmailPrijava
  Početna   O Veleučilištu  Nastava  Događanja  Aktivnosti  Studenti  KvalitetaErasmus+  Dodatne povezniceUpisi
Na Veleučilištu "Lavoslav Ružička" u Vukovaru održana 12. sjednica Izvršnog odbora Hrvatskog akademskog sportskog saveza

 Na Veleučilištu "Lavoslav Ružička" u Vukovaru je u utorak, 28. veljače 2017. u organizaciji Sportske udruge studenata Veleučilišta "Lavoslav Ružička" u Vukovaru održana 12. po redu sjednica Izvršnog odbora Hrvatskog akademskog sportskog saveza. Na njoj je sudjelovalo 7 članova izvršnog odbora, kao i 11 predsjednika sportskih saveza i udruga s različitih visoko obrazovnih institucija u Republici Hrvatskoj.

Na vrlo opsežnom dnevnom redu bilo je mnogo tema od kojih se mogu izdvojiti neke: donošenje odluke o pokretanju natječaja za sufinanciranje projekata članica, UniSport izvješća s do tada održanih natjecanja, financijski plan za 2017., obilježavanje studentskog dana sporta članica, odlazak na 7. Ljetnu univerzijadu u Kineski Taipei, Izvješće s Europskih sveučilišnih igara Zagreb - Rijeka 2016., održavanje EUSA konferencije u Hrvatskoj te priprema strateškog okvira rada i razvoja HASS-a.

Predsjednik HASS-a dr. Zrinko Čustonja zahvalio se na domaćinstvu Sportskoj udruzi studenata Veleučilišta "Lavoslav Ružička" u Vukovaru te istaknuo izuzetnu dobru suradnju s našom udrugom, kao i postignute rezultate studenata sportaša Veleučilišta Vukovar na državnim natjecanjima.

U ime domaćina profesor Dražen Pejić zahvalio se predsjedniku i tajniku HASS-a na ukazanom povjerenju u organizaciji ovog sastanka i izrazio nadu kako će dobra suradnja HASS-a i Veleučilišta Vukovar ubuduće biti još i bolja. 

Objavio: Administrator | 09.03.2017.