RasporedStudomatNastavniciKalendarNatječajiMapa webaWebmailPrijava
  Početna   O Veleučilištu  Nastava  Događanja  Aktivnosti  Studenti  KvalitetaErasmus+  Dodatne povezniceUpisi
Prvi u dodatnim kvalifikacijama

U Zagrebu su 31. siječnja 2017. održane dodatne kvalifikacije za popunu UniSport Futsal Lige u sezoni 2016./2017.  U dodatnim kvalifikacijama sudjelovalo je šest studentskih ekipa raspoređenih (ždrijebom) u dvije skupine te je najbolja iz svake skupine stekla pravo nastupa, a to su ekipe Sveučilišta u Dubrovniku te naše Veleučilište "Lavoslava Ružičke" u Vukovaru.

Skupina - A (poredak):

1. Sveučilište u Dubrovniku 6 bodova

2. Tehničko veleučilište u Zagrebu 3 boda

3. Veleučilište u Slavonskom Brodu 0 bodova

Skupina - B (poredak):

1. Veleučilište u Vukovaru 6 bodova

2. Veleučilište u Å ibeniku 1 bod

3. Sveučilište u Rijeci 1 bod

U 1. kolu dodatnih kvalifikacija pobijedili smo Sveučilište u Rijeci rezultatom 3:0 (3:0).
Strijelci za naše veleučilište bili su: Josip Grbanović, Karlo Majtanić i Fabijan Petričević.

U 2. kolu odigrali smo neizvjesnu  utakmicu protiv Veleučilišta u Å ibeniku i pobijedili rezultatom 4:3 (3:1). Strijelci za našu ekipu bili su: Karlo Majtanić, Sebastijan Petričević i dva puta Fabijan Petričević od kojih je drugi gol u zadnjim sekundama utakmice presudio pobjednika. UniSport Futsal ligu sačinjavat će osam najboljih studentskih ekipa u Republici Hrvatskoj, a to su: Sveučilište u Dubrovniku, Sveučilište u Splitu, Sveučilište u Zadru, VERN, Sveučilište u Zagrebu, Veleučilište Baltazar iz Zaprešića, Sveučilište u Osijeku i Veleučilište "Lavoslava Ružičke" u Vukovaru.

Za ekipu Vukovara nastupili su: Toni Maričić, Karlo Majtanić, Josip Grbanović, Dražen Å ibalić, Dominik Suton, Ivan Storjak, Fabijan Petričević, Sebastijan Petričević, Filip Cerovski i  Ivan Đurković. Voditelj ekipe: Dražen Pejić, mag.cin., v.pred.

Objavio: Administrator | 06.02.2017.