RasporedStudomatNastavniciKalendarNatječajiMapa webaWebmailPrijava
  Početna   O Veleučilištu  Nastava  Događanja  Aktivnosti  Studenti  KvalitetaErasmus+  Dodatne povezniceUpisi
Započela nastava za drugi naraštaj polaznika tečaja Poslovnog engleskog jezika

Prigodnim uvodnim obraćanjima zamjenika ravnatelja Opće bolnice Vukovar dr. sc. Siniše Maslovare, prodekana za razvoj i stručni rad i voditelja tečaja prof. dr. sc. Tihomira Živića i dekana prof. dr. sc. Antuna Pintarića, Centar za cjeloživotno učenje Veleučilišta Lavoslava Ružičke u Vukovaru započeo je ponovno u utorak, 14. lipnja 2011., s nastavom Poslovnog engleskog jezika prema Pearson Longmanu na razini A2 Zajedničkog europskog referentnog okvira za jezike (Common European Framework of Reference for Languages, CEFR), koja je prethodno naišla na velik interes šire javnosti.

 

Multimedijalna nastava za već drugi naraštaj polaznika, koju i dalje uspješno provode nastavnici i stručni suradnici Veleučilišta, okupila je ovoga puta preko 30 tečajaca, zaposlenika Opće bolnice Vukovar (usp. http://www.ob-vukovar.hr) i vukovarske Luke (usp. http://www.luka-vukovar.hr). Inače, djelatnici Opće bolnice Vukovar čine jednu od nastavnih baza veleučilišnog Odjela Fizioterapije, pa je ovaj tečaj nastavak plodne suradnje Bolnice i Veleučilišta započete Sporazumom potpisanim još 2006.

 

U sljedećih godinu dana, polaznici će individualiziranim radom u dvije zasebne skupine (početnička i napredna, prema stupnju predznanja) svladati zahtjevno gradivo i biti upoznati s osnovnom angloameričkom poslovnom terminologijom i europskim životopisom kako bi završetkom tečaja i stjecanjem međunarodnog certifikata bili u potpunosti osposobljeni za osnovnu i suvremenu poslovnu komunikaciju na engleskom jeziku.       

Objavio: Tihomir Živić | 15.06.2011.