RasporedStudomatNastavniciKalendarNatječajiMapa webaWebmailPrijava
  Početna   O Veleučilištu  Nastava  Događanja  Aktivnosti  Studenti  KvalitetaErasmus+  Dodatne povezniceUpisi

.


TREĆA MEАUNARODNA ZNANSTVENO-STRUČNA

STUDENTSKA KONFERENCIJA SKEI 2018


Tema konferencije:


STEM obrazovanje - temelj razvoja modernog društvaVeleučilište "Lavoslav Ružička" u Vukovaru, Sveučilište "Vitez" iz Travnika, Visoka škola modernog biznisa iz Beograda, organiziraju Treću međunarodnu znanstveno-stručnu konferenciju SKEI 2018.

Konferencija će se održati u Vukovaru  25. svibnja/maja 2018. godine na Veleučilištu "Lavoslav Ružička" u Vukovaru, Županijska 50, 32000 Vukovar.

SKEI 2018 ima za cilj doprinijeti poboljšanju međunarodne suradnje u obrazovanju, koja je osnova budućeg ekonomskog i društvenog napretka država i naroda. Također, sudjelovanjem na konferenciji mladim ljudima, studentima svih nivoa studija, pruža se jedinstvena prilika da publiciraju rezultate svog stručnog i znanstvenoistraživačkog rada i da steknu iskustva u pogledu nastupa na međunarodnim znanstvenim i stručnim skupovima u smislu izlaganja i prezentacije svojih radova.

Jedinstveni program konferencije pruža priliku prezentacije najnovijih stručnih i znanstvenih dostignuća u tematskim područjima koja obuhvaća STEM područje znanosti i obrazovanja.